Total Pageviews

Wednesday, April 3, 2019

Hooaja esimene 10-võistlus Athensis


Reedel pidi vihma sadama, ütles Robi, aga laupäevaks lubab paremat ilma, isegi päikest. Georgia osariigis Ameerikas, mitte Eestis. Ja sedagi mitte terves osariigis, vaid Athensis, Georgia Ülikooli kodulinnas, kus välishooaeg avatakse traditsioonilise kergejõustikuvõistlusega.

Robi ütleb, et tema jaoks on see hea auraga võistlus ja osaleb kindlasti, kui vähegi ilma peab. Loodame, et peab. Kolm aastat tagasi olime Kataga kohal ja kogesime vahetult heitlikke ilmaolusid. Emotsioon oli toona nii tugev, et isegi ilm ei seganud olümpianormi täitmist. Staadion ise nägi siis välja selline.

Seekord on sõber Meelis see, kes Robi tegemisi kohapealt jälgib ja andnud eemalseisjaile aimu, et vorm on alles. Vähemalt selles osas, mis puudutab kiirust. Ma ausalt öeldes mõtlen siiani, et seal peab olema miski trikk. Kuidas on võimalik joosta trennis 300m ajaga 33,09??? Millega nad aega võtsid? Või ta tõesti jooksebki niiii kiiresti?

Juba reede õhtul näeme, kui kiiresti, kui kaugele või kui kõrgele seekord keegi suudab. Tulemusi saab piiluda siit ja loodetavasti on abiks ka "oma meees Havannast".

Oleks nüüd ainult, et ilma peaks :).

No comments:

Post a Comment