Total Pageviews

Friday, April 26, 2019

Nädal Ameerikas - Neljapäev

Tänane algas ilma äratuseta, aga kuna keha juba harjunud varase tõusmisega, siis läksid silmad lahti ikkagi juba 8:20. Täna õnneks hommikul enne kella 11 midagi plaanis polnud, seega tegin endale tavapärase mõnusa laari putru ja vaatasin poolteist osa OJ Simpsoni seriaalist. Väga huvitav teema minu jaoks. Kes ei tea, mis mees OJ Simpson oli, võib internetist lugeda. Huvitav ajalugu.

/Kes internetti surfama ei viitsi minna, selle jaoks vaatas ema, et tegemist on ühe Ameerika jalgapalli palluriga, keda kahtlustati oma naise ja selle sõbra mõrvas. Kahtlustus kinnitust ei leidnud. /

Kell 10:45 läksin tegin põlvele veidi ravi. 
Kell 11 läksime Jussi ja Petrosega trenni. Tegime mõned katsed ketast. Laupäeval võistleme, mis tähendab, et ei olnud palju vaja punnitada. 

Foto Jussi FB lehelt
Edasi läksin jõusaali, kus tegin rinnalt surumist, Hip thrusti, ülevedu ja kaldpingil rinda.
Ülevedu
Pärast trenni suristasime Meelisega kiired smuutid ja läksime jälle Disc golfi mängima. Valisime seekord vähe raskema koha, kus terve mäng võtab 90min ja paariks päevaks Disc golfi tuju ära. See oli üldse vist üks raskemaid kohti, kus seni mänginud olen. /Kes võitis või kuidas läks, selle kohta polnud sõnagi./
Stiilinäide Meeliselt
Mäng mängitud ja koju, et teha kiire snack ja minna edasi lapsi treenima. Päris hea trenn oli seekord, tegelesime odaviskega, sain lastel oda lendama küll. Lapsed ise olid ka rahul, nii et võib trenni jälle kordaläinuks nimetada.

Tagasi kodus, väike chill ja siis grill. Hakkasin kalkuni vorstikesi grillima õhtusöögiks. Päris Meelise vanaema söögiks just ei kujunenud. Tahtsin midagi uut proovida, aga kahjuks siin lambasooles asju pole. Vahelduseks käisid need kalkunivorstikesed ka. Vähemalt olid heade näitajatega, mis tähendab kõrget proteiini sisaldust ja vähest rasva.

Söök valmis, viskasin OJ Simpsoni seriaali jälle peale ja nautisin toitu. 
O.J. Simpson
Seljaharjutuste ja soft balliga massaasi tegemise taustaks valisin vaatamiseks NFL drafti

Enam polnudki muud kui pesema, veidi veel drafti ja 11ks voodisse uue päeva algust ootama.

Teadmiseks veel, et mul oli tegelt eile ja täna kool ka, aga kuna käsil on presentatsioonid, siis jätsin paar päeva vahele ja nautisin selle asemel disc golfi. Esmaspäeval ja teisipäeval on 2 viimast koolipäeva. 2 online tundi on ka veel ja need on ka lõpu lävel.

Ah-jaa, see ka veel, et aktiivsusmonitori järgi tegin kolmapäeval 26 000 sammu kokku ja neljapäeval 23 000. Pole paha!

No comments:

Post a Comment