Total Pageviews

Monday, April 29, 2019

Pühapäev - puhkepäev - Nädal Ameerikas

Pühapäev algas minu kohta hilja, sest eelmisel õhtul jõudsin voodisse ka hiljem. Kui lõpuks ärkasin, oli kell juba 10 saanud. Ajasin ennast vaikselt üles ja siis tegin oma tavapärase pudru.

Mõned päevad varem lubasin ühele sõbrale, et täna teen talle grilli ja muud head. Põhjuseks kooli lõpp, nädala pärast läheb ta juba Kanadasse tagasi. Arvasin, et leppisime kokku kell 4, aga selgus, et grill pidi algama hoopis kell 2. Kui seda taipasin, hakkas kiire. Läksime Meelisega kähku poodi, et steaki ja muid vajalikke asju osta.


Kellatorniga väljak Athensis
Kell 1:15 olime kodus tagasi ja hakkasin kohe müttama. Panin sweet potato fries ja asparaguse ahju ja võtsin liha ette. Kui söök valmis sai, haarasin asjad kaasa ja kõmpisin sõbra juurde, kes elab 2 minutilise jalutuskäigu kaugusel (mu eelmise kodukoha naaber). Sõime ja lobisesime elust ja inimestest. 

Kell 3:30 olin taas vaba, et järelejäänud päevale otsa vaadata. Mida teha? Rannavolle tundus ahvatlev või ikkagi disc golf. Otsustasin lõpuks ikkagi võrgu kasuks ja nüüd tean, et see oli seekord õige otsus, kuna mängisime lõpuks kolm tundi ja see oli päris lahe. Lihtsalt hea punt oli koos, kes jagas matsu ja oskasid mängida ka. 

Kella 7ks olid mängud mängitud. Läksin koduteel jälle poest läbi ja ostsin külmutatud marju, et üks hea smuuti kodus kokku keerata.
Väga hea smuuti


Smuuti valmis ja sees hakkasin kooliasju vaatama. Kooli lõpp on lähedal ja paar asja veel teha, mis vajab extra pingutamist. Kooliasjad tehtud, veetsin niisama veidi aega ja oligi aeg magama minna.  

Selline sai mu nädal, kus kool on kergem, kuna enamus asjad tehtud ja tööl ka juba vaiksem. Trennis oleks tahtnud nädala jooksul rohkem ära teha, aga kuna jalg vaja korda saada, pidin ennast tagasi hoidma.

Enam vähem samataoline ongi elu hetkel siin Ameerikas. Ei midagi ekstra põnevat, aga nii ta läheb päev päeva ja nädal nädala järel. Varsti saab semester läbi ja siis saan juba rohkem spordile keskenduda ja vahest ka puhata.
Karl Robert Saluri

No comments:

Post a Comment