Total Pageviews

Tuesday, April 23, 2019

Robi nädal Ameerikas - esmaspäev

Kui reeglina vahendan siin blogis infot mina, Robi e nüüd juba ammu Karl Robertiks kasvanud noore mehe ema Iiris, siis nüüd tuleb nädalajagu postitusi, mille autor on Robi ise. Nimelt otsustas Robi täita paljude sõprade soovi ja anda teada, mis elu ta seal Ameerikas õigupoolest elab. Ausalt tunnistades, ega ma ise ka ei tea täpselt, millega ta päevad on täidetud. Räägib, et käib ülikoolis ja teeb trenni ja see on suures plaanis kõik. Oli kõik, sest tänasest alates lisandub iga päev üks postitus e Robi päev Ameerikas.  Alustame algusest.


ESMASPÄEV, 22. aprill - Athens Georgia

Äratus kell 7:30. Kiire hommikupuder pähklivõi ja moosiga.

8:15 Tööle. Tööl pidin seekord printima üle 1000 lehe ja need kõik õigesti kokku lööma ja pakid üksteisest eraldama. Selle peale kulus ligi 2 tundi. Siis tagasi koju, et enne kooli oma presentatsioon veel kiirelt üle käia.

Mu koolipäev algas kell 11:15, kus tuli seekord teha klassi ees presentatsioon restorani äri teemal. Kuna see on ka mu lõputööks järgmisel semestril, siis oli hea näidata, kaugel ma olen ja mis plaanid mul sellega seoses on.

Pärast kooli läksin kohe väiksele kokkusaamisele, kus olid kõik Graduate assistantid, internid ja nende bossid. Sõime lõunat ja ajasime juttu.

Kohtumine läbi ja tagasi koju, et päeva teiseks pooleks veidi jõudu koguda. Viskasin pikali ja panin 45-ks minutiks silmad kinni, kuna eelneval ööl jõudsin koolitöö pärast ainult 6 ja pool tundi magada.

Magada on mõnus, aga peale plaanitud puhkust tuli end vaikselt püsti ajada ja hakata vaimu trenni jaoks valmis seadma. Enne trenni jõudsin veel hea sõbra mootorratta (sober läks paari kuu eest Küprosele tagasi) ühele tiimikaaslasele kasutamiseks tuua, et see niisama tolmu ei koguks.

Trenn algas 3:30. Väike probleem hetkel sellega, nimelt tegin eelmisel nädalal liiga niude nimmelihasele või siis reielihase kinnitusele (pole veel selgeks saanud) ja seetõttu on treeningud praegu veidi piiratud. Mõned teibaharjutused sain teha ja siis proovisin kergelt 8-lt sammult madala puki pealt väljatõuke harjutusi teha, aga jalg läks järjest valusamaks ehk siis tuli ära lõpetada. Trenni lõppu oli kavas veel 2x30m lendavat ja 4x150m. No 4x150m sain ära teha, aga pidin jooksma sekund-kaks aeglasemalt kui plaanisin.

Pärast trenni läksin kiirelt koju pesema ja sealt edasi kohe joogasse, mis algas kell 18. Joogast otse edasi LEAD kohtumisele. LEAD e leadership academy on ühendus, kuhu on valitud erinevate spordialade nii öelda liidrid. Need on huvitavad kohtumised. Pakuti head sööki ja lisaks kuulasime, mida põnevat oli rääkida Coca-Cola North America presidendil.

Kohtumine kestis kella 20:30-ni, pärast mida tulin koju, et puhata päevast nii palju kui puhkamise aega järele jäänud oli. Kell 22:30 olin voodis, vaatasin uue osa Shark Tanki ja jäin magama.

No comments:

Post a Comment