Total Pageviews

Sunday, February 5, 2017

4. veebruaril tehti ajalugu

Eesti mitmevõistlejate jaoks tähelepanuväärse päevana jääb see päev ajalukku püsima mitmes mõttes.
Eestis tegi laupäeval lõppenud rahvusvahelisel mitmevõistlusel ajalugu Kristjan Rosenberg, kes saavutas võistluste üldvõidu sedavõrd vägeva tulemusega nagu 5986 punkti. Sellise summa andsid kokku üksikalade tulemused 60m - 7.01; kaugus - 7.25; kuul - 13.62; kõrgus - 2.13; 60m tõkkeid - 8.37, teivas - 4.87 ja 1000m - 2.42,96. Võistlustel oli veel kenasid sooritusi, kes soovib, tutvub tulemustega kergejõustiku liidu lehel.
Kristjan Rosenberg. Foto: Marko Mumm EKJL
Olen väga tänulik Delfile, et võimaldas kogu võistlusest osa saada soojas kodus. Need olid kenad tunnid koos arvutiga ja see oli ilus võistlus. Alati on huvitav kuulata pärast võistlust, mida spotlane ise oma sooritustest arvab ja kuidas ennast tunneb. Krisjani puhul hämmastas mind ja suurendas huvi ning imetlust tema tagasihoidlikkus ja pisike pettumus, et ei tulnud 6000 täis. Ise usun, et väga hea, et ei tulnud. Nälg järgmise tasemini jõudmiseks peaks nüüd sedavõrra suurem olema ja järgmisel võistlusel kindel eesmärk olemas, mille poole püüelda. Igatahes jään huviga ootama Euroopa meistrivõistlusi, kus Maiceli kõrval on Eesti kindlaks teiseks kandidaadiks nüüd Kristjan Rosenberg.


Eile, 4.veebruaril oli aga Maiceli jaoks oluliselt tähtsamgi veel. Eile oli tema kõrval kõige olulisem inimene Shaunae. Soovin teile, Mr ja Mrs Uibo, palju õnne ja kestvat armastust aegade lõpuni. Lisan siia mõned pildid ärevatest hetkedest, mida Robi meiega enne päris peo algust jagas.
Saage tuttavaks: Maicel ja tema printsess Shaunae

Esimesest naisest Maiceli elus saab nüüd teine. Maicel oma ema Rainaga.



Shaunae Miller

Kõik on hästi, pulm võib alata!

Garrett, Markus, Karl Robert, Meelis
Sõbrad ja pere olid kohal tähtsa hetke tunnistajatena. Robi andis loodetavasti oma kauaaegse "elukaaslase" kenasti üle, ta oli sõbra pulmas best man.  Veel kord - Palju õnne kõigile!

 
 Pulmapilt koos uudistega laiast ilmast Tribune 242

8 comments:

  1. Palju õnne Maicelile ja Shaunaele! :) Imeilusad!

    ReplyDelete
  2. Wow kui ilus pruut. Niigi ilus naine aga selles kleidis.. täiesti vapustav! Õnne!

    ReplyDelete
  3. Aitäh teile kõigile, ma loodan, et Maicel ja Shaunae leiavad teie ilusad soovid üles. Universum võngutab need kangelasteni kohe kindlasti!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Palju õnne sellel tähtsal päeval! Õnne ja armastust!

    ReplyDelete