Total Pageviews

Sunday, July 29, 2012

Maicel tegi Eesti mitmekatel hea võistluse

 heas hoos Maicel Uibo

Hendrik Lepik ruulis muidugi veel rohkem, aga Maicel tegi selle meie jaoks kodus väga põnevaks. Või tegelikult hoopis Sven Reintak, kes esimest korda eestikatel raha välja pani. Vähemalt sellest ajast esimest korda, mil ise olen neid võistlusi vähe terasemalt jälginud. Robi isegi kraatsis korra kodus kukalt, kui lugesime kergejõustiku liidu lehelt, et iga ala võitja saab Reintakilt 100 ja üldvõitja 1000 euri.

Kuna oma taskutes jäi ikka tuul puhuma, siis seda põnevam oli lisaks punktidele arvutada kokku teiste poolt kogutav raha. Veel enne viimast ala arvas Robi, et Maicelil on isegi võimalus võita, kui jookseb 4:25 sisse ja selleks peaks ta olema suuteline küll. Nüüd tagantjärele vaadates ja arvutades saan aru, et Robi pakkus üsna hästi, aga tänases kuumas Maicel 4:25 välja ei jooksnud. Alavõiduks piisas 4:31,72 ka,  üldvõiduks siiski mitte. Maicel läks koju Eesti meistrivõistlustelt võidetud teise koha ja kolme alavõidu ehk 300 euriga. Punkte kokku 7548, viimasele alale lisaks võitis ta teisi ka odaviskes ja kõrguses. 
Hendrik Lepik  kogus võiduks vajalikud 7662 punkti ja kolm alavõitu. Lepik oli võitmatu kauguses, kuulis ja suurepärases teivashüppes, tulemus 5.05.
Kui ma õigesti vaatasin tulemusi, siis sai kolm alavõitu ja kokkuvõttes kuuenda koha Kaarel Jõeväli, kus juures teibas jäi Kaarelil tulemus üldse saamata. Ühe alavõidu ja kolmanda koha sai Tarmo Riitmuru.
Enne viimast ala oli Maicelil punkte kahe võrra vähem kui Robil üheksa ala järel Barcelonas, ehk siis 6815. Oleks võinud jooksuga Robile ära teha küll ;). Muidugi pole kaks võistlust võrreldavad, sest Robi võistles juuniorite, Maicel neil võistlustel aga juba meeste vahenditega. Järgmisel aastal lähen seda võistlust kindlasti kohapeale kaema, kus Robi ja Maicel jälle seljad vastamisi saavad panna. Tänase eest tänud kõikidele, isegi katkestajatele ja neid oli miskipärast murdu.

No comments:

Post a Comment