Total Pageviews

Friday, September 3, 2010

Kool algas

Erilise üllatusena septembris see kooli algus muidugi ei tule, aga Robi läks tegelikult juba 29. augustil Audentesesse ära. Kata läks ka samal päeval Tartusse ja Siim Tallinna, nüüd olemegi Martaga kahekesi kodus ja ootame nädalalõppe, mil teised meile külla tulevad :). 1. septembriks tegi Marta kodus koogi ja pakkis jupi Robile kaasa. Sain aru, et Maicel sõi ja matsutas ja nõudis Martalt juba uut kooki. Robi on sel aastal Maiceliga ühes toas. Loodan, et neil jääb kõige muu kõrval aega ka raamatute lugemiseks.
Esimesi kooliuudiseid kuuleme juba täna, aga kooliuudistest rohkem huvitab, kas jalg on nende päevadega paremaks läinud. Viimastel võistlustel Jõgeval jäi võistlus ju sisuliselt poolikuks, kuna Valgas viga saanud jalg andis end seal jälle tugevalt tunda, mis omakorda tekitas pingeid klubi treeneri ja tema vahel. Treener oli teinud väikese etteheite Rukkilille mängudel osalemise pärast. Mõistan teda, sest tema jaoks oli kindlasti olulisem klubide karikas, aga mõistan ka Robi, kelle jaoks oli oluline end omasugustega hulgas veelkord proovile panna. Seda, kas mõne võistlusega kaasneb vigastus või mitte pole ju võimalik ette näha.
Laupäeval oli plaan osaleda Raplamaa meistrivõistlustel, aga ju me täna õhtul kuuleme, kas jalg sel plaanil realiseeruda laseb või mitte. Kui läheb, siis saab juba homme siit samast lehelt teada ka, kuidas läks.

No comments:

Post a Comment