Total Pageviews

Sunday, September 26, 2010

Erki Noole dressist

Käes! Erki Noole autogrammiga treening pluus on nüüd Robi oma. Trenn, milles osalejatest ühele lubas Nool oma autogrammiga dressi anda, toimus neljapäeval Lasnamäe hallis. Trenni esimese poole viis läbi Andrei Nazarov ja teise Nool ise. Mõlemad trennid kestsid tund ja viisteist minutit, vahepeal 15 minutit hingetõmmet. Oli olnud kõva tamp taga. Marta pidi nädalavahetusel jälle lapse kivistunud lihaseid pehmemaks peksma. Ei saanudki aru, kas haigetest kohtadest häälega teadaandmine oli osa möödunud etendusest või siiski mitte.

Robi sõnul oli tegemist elu raskeima trenniga, kus jooksud vahetusid hüpetega ja vastupidi. Nool tegi ise trenni kaasa ja pluusi saamisel oli otsustavaks saanud viimane harjutus, kus tuli nelja minuti sees joosta 35 meetriseid lõike, mis tähendas neli minutit pidevat spurtimist. Kui aeg läbi sai, oli püsti jäänud ainult üks poiss ja see oli ROBI! :). Erki jaoks oli see teinud pluusi andmise otsustamise lihtsaks - tema autogrammiga dress kuulub sellele, kes jäi viimasena püsti, oli ta öelnud. Tore!
Üks viga särgil oli, nimelt oli see Robi joks liiga pikk või siis oli Robi särgi jaoks liiga lühike. Vahet pole, igatahes tuleb nüüd nuruda tädi Piretit, et ta oma parimaid oskusi rakendades särgi Robi mõõtu õmbleks. Siis võivad kõik kindlad olla, et varem või hiljem tuleb võistlus, kus seda särki ka sportlase seljas näha saab. Seni imetlege pilti siin blogis.

Ja veel, kogu see show toimus ju tähistamaks Erki Noole 10 aasta tagust Olümpiavõitu 10-võistluses. Pärast trenni poistega andis nool Lasnamäe hallis ETV Spordiuudistele intervjuu, mida saab kuulata siit.
Loodan koos Noolega, et noortest saab veel asja :).

No comments:

Post a Comment