Total Pageviews

Saturday, September 4, 2010

Raplamaa meistrivõistlused Kohilas 04.september


Lubasin kiirelt tulemustest teada anda, aga tegelikult kulus päev moose tehes ja aias mütates. Ärkasin hommikul selle peale, et Lauri helistas Robile. Seega oli kell üheksa ja nad hakkasid Kohilasse minema. Pidin ju putru tegema, aga võta näpust - Robi oli jälle ise oma herkulopudru valmis keetnud ja mullegi jätnud. Ilus algus päevale.

Ainus ala, milles ta Kohilas kaasa lubas teha, oli 100 m, sest jalad pidid endiselt valutama. Palusin täpsustada, kust valutab ja sain teada, et põlved ja ja siis kuskilt hüpeliigese juurest ka. Eile ostsime spordigeeli PAPS, millega ta end nüüd usinalt määrib. See on vana hea ja tuntud määre, mis aitab üsna hästi lihase ja liigesvalude korral ja mitte ainult sportlasi. Vanaemale meeldib ka end sellega määrida.

100 meetri aeg oli täna 11.45, stardis kuus jooksjat. Maakonna meistrivõistlustel andis see aeg esikoha. Jalg ei olnud joosku ajal valutanud, mis tähendab, et PAPSist on kasu!
Lauri tegi kaasa kolmel alal - kuul, oda, ketas ja tal läks samuti hästi - odas ja kuulis esimene, kettas teine. Tegelikult soovitas üks naljahammas Robil neile võistlustele õed ka kaasa võtta, sest stardis osavõtjaid paljudel aladel nagu nii kas pole üldse või siis on üks kaks, mis tähendab, et edu elamus on karanteeritud :).

Järgmisel nädalavahetusel on Rakveres noorte ja juuniorite klubide karikas, saab näha, mis alasid seal tehakse.

Ah-jaa, Raplamaal ju küsimuseks, kas Raplamaal elav, aga mujal koolis käiv õpilane on ikka Raplamaa sportlane või mitte. Robi puhul veel see, et spordiklubi kuulub samuti naabermaakonda, ikkagi Kose 2000. Seekord lahendasid nad Lauriga olukorra lihtsamalt ja esindasid Kaiu SK-d :).

* pilt on tehtud suvisel Kuldliiga etapil Kohilas.

1 comment:

  1. Tänan postituse eest! Tahaks ka teada, mis küll Robi järgmistel võistlustel teeb :)

    ReplyDelete