Total Pageviews

Saturday, September 11, 2010

Klubide noortekarikas Rakveres 11.09.10

Praegu las moosid oodata, sest Robi helistas! Üle mitme võistluse hüppas ta täna Rakveres taas kaugust. Neljapäeval oli trennis ka proovinud ja mõistis, et jalg lubab jälle, kuigi miski võõras hirm hüppe ees oli sees olnud. Õnneks mitte võistlustel, kus tuli hooja parim kauguse seeria. Loomulikult ei jäänud mulle kõik pähe, aga 6.98 ja 7.01 järel jäi lõpptulemuseks 7.04! taganttuul
1,3. TUBLI POISS!

Kuldmedalite rivi see tulemus ei pikenda, aga hõbe kah suur asi, kui kogu seeria on ühtlane. Pikim hüpe neil võistlustel küündis 7.40-ni või isegi sentimeeter enam. Hüppaja nimi jäi täpsustamata.

Rakveres udutab praegu seene vihma nagu tõenäoliselt ka mujal Eestis, õnneks saavad nad vahepeal vihmavarjus olla, et oodata järgmist etteastet. Robil on see 200 m. Loodan, et positiivsed emotsioonid neilt võistlustelt on piisavalt tugevad, et murda haiguse vimm, mis kergelt kõikidest tegemistest läbi kumab.

Lõpetan nüüd oma pihlaka-õunamoosi, ehk on talvekuudel sellestki terviseturgutamisel abi. Ja muidugi ootan Rakverest uusi sõnumeid.

No nii. Kell hakkab saama kuus õhtul ja mis seal salata, vahepeal on moosid valmis saanud, osa puid jälle kuuri juurde laotud ja mõned kartulid maa seest välja tiritud. Valmistume Kataga õhtuseks Arvo Pärdi kontserdi ülekandeks. Robi jõudis koju. 200 meetrit ei läinud hästi. Ikkagi andis jalg tunda ja tulemuseks jäi 29.00. Võrdluseks suvine Kuldliiga Kohilas, seal oli 200 meetri aeg 22,53. Lubas järgmisel nädalal oma jalga tõsisemalt ravima hakata. Loodan, et ta seda tõesti teeb. Lähen nüüd näljasele sportlasele kiiresti kala küpsetama.

No comments:

Post a Comment