Total Pageviews

Wednesday, September 8, 2010

Heitjate seeriavõistlus Audenteses 08.09.10

Hei, hei! Keegi ei teadnud, et mõni mees kavatseb tänasel Audentese heidete päeval jõudu proovida, ise veel haige, aga nii ta ometi läks. Mina muudkui nuian, et läheme apteeki, ostame midagi, mis su tatise hääle ilmekamaks muudaks ja seda ilma tulemusteta. Tema läheb oma tatise ninaga staadionile ja lennutab oda endast 57.99 meetri kaugusele. Ja siis tuleb välja, et seda meest, kes oda kaugemale lennutaks seekord staadionil ei olnudki. Jälle tuli leppida esimeseks olemisega.

Hea, et kuuli ja ketast lennutama ei hakanud, läks selle asemel jõudu koguma laupäevaseks klubide karikaks Rakveres. Ma küll ei tea, kas seal ühikas on võimalik terveneda. Kas Maicel jaksab oma toanaabri eest piisava pühendumuse ja armastusega hoolitseda ;).

Maicel ütles, et võin siia kirja panna ka tema hea esinemise Järvamaa meistrivõistlustel, mis toimusid samal nädalavahetusel kui Robil Raplamaa MV. Maicel läks hoogu ja lasi kõrguse latil tõsta 2,08- aga kirjaläinud tulemus jäi veidi kesisemaks, kuid algas siiski "kahega". Tegelikult sinna lõppes ka, mis tähendab, et Maicel hüppas kõrgust KAKS meetrit! Tubli poiss! Kohe näha, et Marta tehtud kookidel on mõju, ega Robi tulemused ka tühja koha pealt tulnud ei ole :). See oli vihje Martale - kooke poistele ja hulgem!

No comments:

Post a Comment