Total Pageviews

Saturday, July 28, 2018

Eesti Meistrivõistlused Kadriorus alaku

On alanud, vahva!
Olen enda koha meediaalal sisse võtnud, et vahendada toredat laupäevaõhtut Kadriorus. Uus arvuti vajab  veidi kohanemist, aga kõik on võimalik ja siin ma olen. Mind ei ole näha, aga see pole ka kes teab kui oluline. Hoopis olulisem mees ilmus varsti silmapiirile, et anda edasi blogi jaoks olulisim sõnum. Siin ta on.

Tuli, et öelda, täna teibas kaasa ei tee. Soovis küll teha siin hea trenni, aga kuna tuul on oodatust tugevam, siis ei hakka riskima, oli lühike segitus ja vabandus fännide ees. Tuleb oodata homset ja loota sellele, et 200 meetri starti tuul ei sega.

Maicel tuli varsti samuti läbi, andes teada, et teda tuul ei sega. Tema teeb kaasa.


Tegelikult on tal esimene ala juba selja taga. Jooksis 110 meetrit tõkkeid ja oli eeljooksude kiireim ajaga 14,52.  Ja see aeg, sõbrad, on suurepärane. Ainult 3 sajandikku alla isikliku. Minu jaoks on see märgiks, et kannaga korras ja Berliinis on oodata põnevat lahingut. Esialgu jään siiski eestikate lainele.

Lainele, on hea sõna, sest tänavune uskumatult soe ja kuiv suvi üllatas meid kõiki korraliku hoovihma hooga. Loodan, et seda jagus mujalegi kui Kadriorgu.  Igatahes oli üle hulga aja korralik vihm.

Elu staadionil kulgeb oma rada. Liina Laasma läheb koju kullaga naiste odaviskes, tulemus 58.03.  Vahepeal tundub, et pärast vihma lõi ilma täitsa klaariks, päike tagasi ja tuult poleks enam nagu ollagi. Mehed tõukavad kuuli, teised valmistuvad 100 meetri jooksuks, naised hüppavad kõrgust. Vahepeal autasustatakse neid, kes juba oma aladega ühele poole saanud, sekka tutvustatakse mehi kolmikhüppajaid. Ja rahvast on siin päris tublisti.

Päike on Kadriorus tagasi
100 meetri eeljooksud, kus Robi oleks võinud kaasa teha, aga kus ta kaasa ei teinud, on nüüdseks joostud. Richard Pulst jooksis aja 10,77, oli sellega eeljooksude kiireim ja kiireim teises jooksus. Esimese stardi parim oli Hans Kristjan Hausenberg - 10,90.

Maicel alustab teivashüppes täna algkõrguselt 5.05. Päris karm. Robin Nool valis algkõrguseks 5 meetrit.

Erik Haamer on uus täht teivashüppes. Nii ilusti liigub, ise teistega võrreldes puhta väike. Isiklik on tal 5.10.

Nüüd läheb tihedaks, Magnus Kirt heitis just oda 88.28. Oli see vast odalend. Ühtlasi on nimet tulemus enne ületamist, st enn järgmist üleviskamist hetkel Eesti meistrivõistluste rekord.

Maicel on otsustanud hullu panna ja vahetult enne enda teiba algkõrguse saabumist osaleda ikkagi ka 110 meetri tõkkejooksu finaalis. Saame näha, kas tuleb esimene eestikate kuldmedal. Karel Tilga samuti jooksmas.


Tuli! Maicelil esimene Eesti meistrivõistluste kuld kaelas. 14,57 tänane võitjaaeg. Äge!


Teine tuli ka. Sedapuhu siis teivashüppes, kus piisas Eesti Meistrivõistluste kuldmedali võiduks täna 5.20 -st.

100 meetri kulla sai Richard Pulst ajaga 10,76. Nagu öeldud, otsustas Robi, et ajaga võidu jooksma ei lähe. Loodame ja ootame homset.

No comments:

Post a Comment