Total Pageviews

Thursday, July 19, 2018

Robi müttab Eestis

Üks ootamine sai jälle õnneliku lahenduse, ta jõudis kohale. Kui palju ootamisi, kui palju saabumisi, kui palju lahkumisi. Võiks ära harjuda, aga näed, ei harju. Ei kavatsegi. Ootamise ärevus ja kohtumise room on seda kõike väärt.

 
Esimesed päevad kulusid sisseelamiseks, uue rütmiga harjumiseks, väikese inimesega tutvuse uuendamiseks ja olme korraldamiseks. Kolme Eestis olemise nädala jaoks oli vaja liikumiseks sõiduriista, mille eraldas Robile Dragonet Rent.
Robil suuri nõudmisi ei olnud, sai enam kui lootis ja seda väga soodsalt. Vahel veab, eriti siis, kui leiad õige partneri. Sõidab Eestis olemise ajal ringi sellise autoga:

Ütles, et lisaks mugavusele ja mahutavusele pakub auto lisaboonusena seljamassaaži. Peaks ka selle mugavuse ära proovima. Esimeste koju jõudmiste järel ei tulnud kohe pähe. Kasutasin lihtsalt võimalust, et sain endale Frisbee partneri, seega kulus ühine aeg puhkamisele ja mängule.

Kui Robi jõuab ootamatult koju, aga emal pole toit veel valmis
Kohe saab kohupiima ja kiselli
 Nende nappide Eestis oldud päevade jooksul on Robi jõudnud lisaks trennile ja sõpradega kohtumistele aidata vennal maja ehitada, taltsutades peamist segajat. Tundub, et vennapoeg Rubenil tuleb ühel päeval Robi rada üle võtta.
 
Neljapäeval kohtume Audentese staadionil, kus Robi teeb kaasa heitjate seeriavõistluse III etapil. Tõukab kuuli ja heidab ketast. Siis saab näha, kuidas reis ja Eestimaa palavus sooritustele mõjunud on või mis hoos mehed on. Maicel osaleb ka.

No comments:

Post a Comment