Total Pageviews

Sunday, January 20, 2019

Lasnamäele otse pulmast

Istun värske ämmana füüsiliselt küll juba Lasnamäe kergejõustikuhallis, aga emotsionaalselt olen alles eilse pulmapäeva lummuses.
Värske perekond Metsar koos õdede/vendadega
Lasnamäel oleme loomulikult Robi pärast, kel oli esialgu plaanis end testida kahel alal – 60 meetri tõketes ja kuulis, aga reedeses hooletus trennis tegi oma seljale jälle liiga. Seega otsustas, et tõketes riskima ei hakka, proovib täna ainult kuuli. Seda kuuli ma siin nüüd ootangi kerge hirmuvärinaga, lootuses, et ta oma seljale häda juurde ei tee.

Istun ja klõbistan ja kas sa näe, samal ajal lähevad nina alt kuulitõukajad mööda, suured musklimehed ees ja kaks niru mitmevõistlejat nende sabas. Robi tundus teiste kõrval ikka väga kõhetu, kuigi on viimase aastaga oma lihasmassi üsna oluliselt kasvatanud. On veel arenguruumi, pakub ema.

Otse pulmast tuli halli ka verivärske perekond Metsar. Istume siin neljakesi reas. Isegi Inglismaalt kohale lennanud õde Marta otsustas juhust kasutada ja oma väikevennale vahetult kaasa elada. Nüüd aitavad nad emal oma teravate silmadega fikseerida Robi tulemusi.

Algas! Robi esimese katse pikkuseks mõõdeti 13.70. Meeldetuletuseks olgu nimet, et rekord on üle 14 meetri, 14.54 Berliinis. Ametlikult see fikseeritud ei ole, sest tulemused, mis tehtud lõpetamata mitmevõistluse sees, võid rekorditena fikseerida vaid oma kahe kõrva vahel, aga asi seegi.

Teine katse 14.60. Oh-hooo! Poiss on hoos! See on nüüdsest selle ala fikeeritav isiklik. Kolmas katse, samuti tubli 14.53!. Ja seda kõike veidi rikkis selja ja piduse meeleolu ja pooliku une pealt. Me oleme sinu üle uhked, poja ja väikevend!

Treener Meelis kirtsutas natuke nina. Lootis vist meetrit enam, aga vaatame, mis järgmine jõuproov toob. Täna läheme rahulolevatena laiali.

No comments:

Post a Comment