Total Pageviews

Saturday, January 6, 2018

Uue aasta esimene ülesastumine USAs

Polnudki vaja pikalt oodata, ainult kuus päeva alanud aastast ja esimesed mõõduvõtmised, esimesed katsevõistlused USA-st meie ees.
Johannese ema pilt poistest ja nende ühisest treenerist sügiseses Athensis
Clemson University sisevõistlused, kus meie mehed, sedapuhku siis Johannes Erm ja Robi jooksevad 60m tõkkeid, hüppavad teivast, tõukavad kuuli ja kui aega jääb, äkki teevad veel midagi, aga need kolm ala on kindlalt üles antud.

Ootan esimest ala. Olen põnevil koos oma lapselapsega, kes ületab esimesi takistusi vanaema Iirise juures.

60 meetrit tõkkeid tehtud. Ermi-poiss jooksis korralikult, aeg 8.27. Robi jooksis ka lõpuni - 8.44. Ise ütles, et polnud hullu, kuigi jooksis nagu kreeka e. Tehnika ja teravus vaja veel järele aidata. Ema rõõmuks vähemalt ilma valuta.

Järgmine ala peaks olema teivashüpe. Mis on Ermil sihikul, ei tea öelda, Robi ütles, et hüppab 10 sammu pealt.
Nüüdseks on teada, et Erm ületas oma algkõrguse 4.40 teisel, Robi oma algkõrguse 4.55 esimesel katsel ja rohkem kummalgi mehel sel korral ei õnnestunudki. Trenn sai läbi. Kuulitõuge algas teivashüppega üsna samal ajal, mis tähendab, et meie omad selle ala starti ei jõudnudki.

Esimene 7-võistlus jääb jaanuari lõppu. Selleks ajaks on ehk trennivõistlusi ja võistlemiskogemust sedavõrd kogunenud, et on lootust loota ilusat.

 

No comments:

Post a Comment