Total Pageviews

Monday, February 1, 2016

Järelkajad ja tagasivaade esimesele 7-võistlusele

Hea tunne on. Nagu oleks ise midagi suurt korda saatnud. Muidugi on väikese Kelly Sildaru suur võit ületamatu, aga eks koosne meie kõigi elu üldistest suurtest ja siis isiklikest väiksematest võitudest.

Täna, siin ja praegu olen ma ennekõike õnnelik oma poja üle, kes on tagasi võistlusrajal, kes ei andnud alla, järgis hoolega juhiseid ja uskus taastumise imesse, jätkates samal ajal kogu aeg treeningutega - läbi häda ja valu järgmiste võitudeni välja. Tänasest Päevalehest oli suur rõõm lugeda, et unistused pole kuhugi kadunud. Kuna veebis seda lugu lugeda ei saa, siis panen poiste jaoks ta siia pildi kujul üles.


Eesti Päevaleht 01. veebruar 2016

 
Ah-jaa! South Carolina Ülikoolis õppiv Markus Leemet tegi samuti samal nädalavahetusel oma hooaja esimese mitmevõistluse. Võistlus toimus Pensilvaanias, kus tema punktisaagiks kujunes 5249.
Üksikalade tulemused olid 60m - 7.17, kaugus - 6.75; kuul - 13.07; kõrgus - 1.95; 60m tj - 8.58; teivas - 4.05; 1000m - 2.56,40.
Mulle avaldas eriti suurt muljet Markuse kõrguse tulemus. Kunagi oli ka tema oma 1.83 ja 1.86 juures kinni nagu Robi, aga kui korra ikka lendama saad, siis tundub, et võib lennata küll. Tubli poiss. Ootan võistlust, kus nad jälle kolmekesi koos rajal saavad olla.

Eile õhtul saatis Robi mõned videod ka, mis võistlustel tehtud. See siin põhjalik video tõkkejooksust.


Teine video on üle astutud aga muidu korralikust kauguse katsest:


Kolmas video annab ülevaate teivashüppe tehnikast. Taas ebaõnnestunud katse :)


Järgmisi võistlusi on oodata kahe nädala pärast.

1 comment: