Total Pageviews

Friday, February 12, 2016

Trenni eest võistlus Birminghamis Alabama osariigis


Birmingham, Pilt Georgia Ülikooli Twitteri lehelt
Poisid sõitsid eile jälle Birminghami, et osaleda täna Samfordi Ülikooli hallis toimuvatel võistlustel.
Sellist trenni moodi võistlust on neil hädasti vaja, sest Robi sõnul on tulnud ilma sisehallita koolilastel viimasel ajal trenni teha väljas, kus temperatuur kõigub 0 kraadi ümber. Tegelikkuses tähendab see, et õiget trenni polegi väga teha saanud, sestap on iga hallis toimuv võistlus ühtlasi ka kui hea trenn, olen aru saanud.
 
Seda enam, et tegu pole mitmevõistluse, vaid mõne üksikalaga. Nii Maicel, Garrett kui ka Robi teevad kaasa tõkkesprindis ja algselt olid joondatud ka teivashüppeks, kuid Robi vahetas ala ja läheb teiba asemel starti hoopis kaugushüppes. Põhjus proosaline - viimatisel mitmevõistlusel tegi teivast hüpates randmele veidi viga ja see "veidi" ei lase ikka veel teiba toel kõrgustesse kerkida.
 
Ja parem on, kui pimesi ei rabele, kaugus ka tore!

60 m tj
Põnev oodata, kuidas täna läheb. Trenni pole saanud teha, eriti kiirust. Kas tuleb peatus ainitistele rekordiparandustele sel alal. Stiimuli pingutamiseks jooksis nädal aega tagasi ette Markus Leemet, kes läbis selle ala tulemusega 8.37.
Pilti ei näe, isegi tulemusi ei näidata, aga "oma mees Havannast" andis teada, et väike rekordi parandus sündis! Robi uus mark on 8.47.
Maicel tegi trenni, läbis tõkked ajaga 8.51. Garretti tulemus 8.04.

Kaugus
Kauguses imet ei sündinud, aga tulemuse oli saanud kirja, ja selleks mõõdeti 7.08. Oli maandumise tuksi keeranud, kaks katset üle astunud, kuid sisehalli trenni kohta lõpuks tubli seegi, arvas Robi ise.

Maicel teibale head hoogu seekord sisse ei saanudki, mis tähendab, et võistlus jäi üsna lühikeseks.

Nädalavahetusel toob Delfi kõigi soovijate kodudesse aga hoopis põnevama võistluse, mis toimub siin samas Eestis,et mitte öelda Tallinnas ja selleks on muidugi Rahvusvaheline Mitmevõistlus Lasnamäel.
Asun jälgijate ridadesse, kasutan Delfi teenust ja teen seda kodust. Omadele panen kohe pöidlad sooja, et oleks ja et siis ka tuleks neid häid tulemusi, isiklikke ületamisi ja uusi võite.

Robi, Maicel ja loodetavasti ka Markus kohtuvad võistlusrajal veebruari lõpus, täpsemalt 26.-27. veebruaril Kagu konverentsi meistrivõistlustel Fayettevilles Arkansases.
 
 
 

No comments:

Post a Comment