Total Pageviews

Wednesday, March 20, 2013

Arkansas astub iga päevaga lähemale

Kõik algab hiilides. Võta või seda kevadet - selge, et ta tuleb, kuigi täna vingus õues tõeline maru, teed ummistusid lumevaaludega otse silmanähtava kiirusega ja ometi sa tead, et ta tuleb. Kevad mõistagi.

Sama selge on ka see, et ta läheb. Nüüd pean silmas Robi. Ükskõik milliseid probleeme või takistusi või hirme võib vahepeal külas käia, aga ta läheb. Nädala eest rääkisid minekust meie meediakanalid, täna oli vastav teade ka Arkansase kergejõustiku lehel arkansasrazorbacks.com, kus nad annavad teada, et eestlane tuleb.

Robi, kellest saab varsti vähemalt neljaks aastaks puhas Karl, on õnnelik. Imelik, kui oli Audentesesse mineku küsimus, siis ta küll sellist ootusärevust ei põdenud. Hirme oli tal enesel tol korral märksa enam kui nüüd Arkansase ees. Neli Aude-aastat on läbi saamas ja olen kindel, et kahetsus on viimane asi, millega ta neile viimasele neljale aastale mõtleb.

Nüüd on minu kord põdeda. Või mis sa siin ikka põed. Jah, need on suurepärased võimalused, mis noortel on, mis nad on ise endale välja võidelnud. Enam pole muud, kui minna ja tõestada, et valikud on olnud mehi väärt ja vastupidi.

Räägin mitmuses, sest täna sai ka Markus Leemet kätte oma paberid Ameerikast, tema tee läheb New Orleansi. Lahe, kas pole! Sel sügisel saavad emad öelda - poisid läinud, pori taga.

Enese mõnetise peataoleku lohutuseks leidsin kuldaväärt mõttetera SkyPlusist, autoriks Rauno Märks: Tegelikkus on alati kergem kui ettekujutus :)

Olen nõus!

4 comments:

  1. Palju õnne!!! Sportlasena jätkamiseks ainuõige tee. Edu, õnne ja unistuste täitumist ka edaspidisteks aastateks.

    ReplyDelete
  2. Tänud! Kas ta just ainuõige on, aga kui tee meeldib, siis tuleb see ette võtta ja anda endast parim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tere, Iiris! ikka ainuõige :). anne, tahtmine, parim iga ja lõpuks ka võimalus. soovides veelkord kõike head nii pojale kui ka Sulle endale! huvitav on jälgida kodukandipoisi arengut.

      Delete
  3. Tänan! Eks vaatame, kuidas sel ja ka kõikidel teistel poistel läheb. Üks on selge - mitmevõistlus on saamas jõulist järelkasvu :)

    ReplyDelete