Total Pageviews

Saturday, March 9, 2013

Maicel uuendas Noole noorsooklassi rekordit!

 Maicel Uibo

Uskumatu, aga ta saigi sellega hakkama!

Eesti noorsoo rekord 7-võistluses oli 23 aastat Erki Noole nimel (5960 punkti) ja alates sellest aastast, alates tänasest on uus rekordimees Maicel Uibo 5975 punktiga! Maiceli kahe päeva seeria oli selline: 7.19 - 7.36 - 13.64 - 2.02 - 8.28 - 5.10 - 2.39,72

Selles tulemuste jadas on kirjas mehe kuus isiklikku rekordit üksikaladel, ehk kõik va kõrgus, mille perfektset sooritus segas juba pikka aega liigategev jalavigastus ja muidugi lisaks punktisumma. Minu teada on see Eesti hooaja teine tulemus, noorsoo rekordist rääkimata. Ütlen veelkord - Eesti mitmevõistlus pole kaugeltki surnud, on alanud tema uuestisünd ja me kõik saame olla selle tunnistajaks.

Oli väga põnev õhtu! Kas siis ei peaks sellisteks puhkudeks organiseerima ühise vaatamise! FB aitab ja vahetuid emotsioone saab ka üle neti jagada, aga koos oleks veel võimsam. Selleks ju võistlustele kohale roomataksegi :)

Samas on nüüd hea kohe oma voodisse pugeda, et unes veelkord üle vaadata see lahe võistlus.
Võistluste üldjärjestuses jäi Maicel neljandaks. Võitis Kevin Lazas (6175) Arkansasest, teine oli Japheth Cato (6165), kool Wisconsin, kolmas Garret Scatling (6017) Georgiast nagu Maicelgi.

Nii armas oli kuulda, kuidas kohapealsed kommentaatorid, kes kogu aeg lisasid, kust keegi pärit on, püüdsid välja hääldada Põlvat. Ameeriklaste jaoks on tundmatu suurus isegi väike Eesti, aga kui poiss on Põlvast, siis tuleb see ka endale selgeks teha. 
Uhh, nüüd juba hakkan isegi veidike ootama uut talve ja Robi järele kolimist - saab emotsioone küll, isegi nii kaugelt ja isegi ise toast lahkumata! 

Aitäh, Maicel!

Lisalugemist Õhtulehes 
ja Delfis

No comments:

Post a Comment