Total Pageviews

Friday, February 15, 2013

TV 10 ja muud põnevad tegemised

Olen paari nädala jooksul Robi tegemiste kajastamise unarusse jätnud, lootes, et ehk tuleb tal sellega seoses omal inspiratsioon peale ja lisab midagi huvitavat minugi jaoks, aga võta näpust. Ütles vaid, et ega kogu aeg ei peagi kirjutama. Kui midagi kirjutada pole, siis ehk tõesti mitte, aga kui midagi huvitavat toimub, siis ju võiks.

Võistluste ja tulemuste suhtes on vahepeal olnud vaikus - klubide karikale mees ei läinud. Vajas puhkust ja taastusaega pärast mitmekaid. Käis hoopis suusatamas ja lapsi lõbustamas TV 10 Olümpiastarti salvestusel. 

TV 10 Olümpia Lasnamäe hallis*

Eetrisse jõuab see saatelõik laupäeval, 16. veebruaril kell 15.35, kordus on esmaspäeval umbes samal ajal. ERRi spordiportaalis toodud viites võistlusele ja saatele, nimetatakse Robi Kuimetsa kullaks. Muigasime mõlemad, heameelest muidugi, sest tundub, et siinne keskkond on omaks võetud. Samas lisab väikest viisi kohustust ka ega luba liiga pikkade pauside näol lugejatele pettumust valmistada.

Nädalavahetusel olen kohal Lasnamäel. Robi on esimesel päeval üles antud 60m stardis, teisel päeval kauguses. Luban enese jaoks, et võtan võistlust rahulikult, mis tähendab rohkem vaatamist ja vähem kirjutamist. Milliseks tegelikkus kujuneb, selgub kohapeal, aga vahest on küll tunne, et tahaks teinekord ka vaadata, mitte ainult ridu toksida :). Tõelised fännid tulevad ju samuti kohale võistlusi jälgima ja kes kohale end ajada ei viitsi, saab tulemused üsna kärmelt kätte ka ekjl.ee lehe kaudu. 

Üks tore seik oli veel vahepeal, nimelt külastas ühte trenni Delfi oma uhke Eesti Vabariik 95 projekti raames ja püüdis kinni ka Robi mõtted meie riigi kohta.  Robi ise ütles, et südamest ja ausalt rääkida ei saanud, mis ei tähenda, et otse valetanud oleks, aga südamel on äraminek. Märtsi alguses on ees kiire trett Ameerikasse, et vaadata üle kool(id), kuhu võiks sügisest edasi õppima ja treenima asuda. 

Aga enne seda on Eestikad Lasnamäel ja vahest veel mõni tore võistlus, kui neid tulema juhtub. Juba on ära ostetud piletid kevadise Hispaania laagri jaoks, nii et tegevust jätkub ja telekavaatamisele meie peres tõesti ülemäära aega ei pühendata. Saadete tegemisele kulub aega vaata, et isegi rohkem ;)

* Pilt laenatud Kergejõustiku Liidu FB lehelt

No comments:

Post a Comment