Total Pageviews

Saturday, April 7, 2012

Tali ei lõpe

Robi tuli pühadeks koju. Tulime üsna varakult, sest väike nohu ei lasknud tal linna pikemalt trenni tegema jääda. Reede veetiski üsna vaikselt, uuris ussisõnu ja keetis teed, kuhu sisse ohtralt ema tehtud ebaküdoonia hoidist segas. Täna lubas seisund minna välja trenni tegema. Seisund ja väliolud pole alati üks ja seesama, aga ta ise arvas, et ilm ei sega. nagu pildilt näha, ei seganudki. Jooksis lumme oma odaviske raja ja muudkui pildus noolt paremalt vasemale ja jälle vasemalt paremale. Käisin ise ka õues, aga minu rajad kulgesid mööda teed, ikka mõned kilomeetrid ühele ja siis samad kilomeetrid tagasi teisele poole. Mõnus oli.

Audenteses oli täna huvitav teabepäev "Tagumiste reielihaste vigastused, nende preventsioon ja erialased harjutused". Robi jaoks oleks see oluline olnud, aga praegu seis selline, et ilma väga suure põhjuseta autot ei liiguta. Õnneks Maicel käis kuulamas ja teeb Robile loodetavasti kokkuvõtte, sest sel aastal neil mõlemil tagumiste reielihastega probleeme olnud.

Möödunud nädalavahetusel toimunud juunioride koondise laagrist ilmusid kaunid pildid Delfi.ee lehele. Kummarduse saatel lisan neist paar siiagi.

Juunioride koondis 2012


No comments:

Post a Comment