Total Pageviews

Monday, April 23, 2012

Jätkuvalt Hispaanias


Kümnevõistlejate treeninglaager Hispaanias, kas pole tore. 

Trenni moodi see neti avarustest leitud fotojäädvustus küll välja ei näe, aga ju peab neil puhkamise ja mängimise aega ka jääma. Robi ütles ühes sõnumis, et on end lolliks jooksnud juba. Minu meelest seda sportlaste tööks peetaksegi :).

Natuke päris sõnumeid ka. Hispaania laagri alguses käisid ta kulla sära näha ihkavad reied Indrek Tustiti käe alt läbi ja said karmi kriitika osalisteks - armkude mitmes kohas! Esimene Robi poolne reaktsioon oli, et mais toimuvad Baltikad jäävad tema poolt vahele, vaja jalad korralikult terveks saada. Pole vist mõtet vastu vaielda. Oli saanud rea harjutusi ja lubas neid hoolega tegema hakata. 

Aga Hispaanias üldiselt tundub olevat mõnus, eriti lahe on teada, et neid seal terve rida koos on. Kätlin oli, Meelis, keda sel suvel võib ära tunda samasuguste siniste pükste järgi nagu Robil jalas. Raine Kuninga blogist leidsin, et terve rida heitjaid seal praegu oma vormi silumas jne.

Loodan väga, et kogu see kamp heas toonuses varsti tagasi tuleb ja me nende hästi lihvitud vormist peatselt erinevatel võistlustel osa saame.

No comments:

Post a Comment