Total Pageviews

Monday, April 30, 2012

Hispaania läbi, algas eksamite periood

Jeh! Mehed tulid kõik ühes tükis Hispaaniast tagasi, naised ka. Laager oli lahe, kuigi ilma poolest polnud just esmaklassiline, ütles Robi, aga see ei seganud trenni tegemast ja elu nautimast. 

Robi jaoks muidugi teeb jätkuvalt muret tagareis. Keegi arvas isegi, et tuleks operatsiooni kaaluda, aga saan aru, et hetkel see soovitus kadus sama kiirelt kui päevakorda kerkis. "Miski tükk on sees," oli öelnud massöör. Kuna Martat nädalavahetusel kodus polnud, siis pidin ise andma endast kõik ja rohkem veel, et seda krudinat sealt lihasest vähemaks hõõruda. Isegi kingalusikas võib selleks puhuks hea abimees olla, selgus. Olen alati arvanud, et mu käed ei sobi enamaks kui silitamiseks, aga nüüd tundsin isegi, et kui veidi kõvemini silitada algul üht ja siis teist lihaselist tagareit, on selge vahe sees. Ma ei tea, kas soovist ja suurest ettekujutusest, igatahes tundus eile õhtul, et justkui krudiseks juba vähem :). Täna pidi uuesti massaaži minema, eks siis kuule, kas oli puhas ettekujutus või ongi olnud tugevast nühkimisest abi.

 Tegelikult oli pesamunaga kahekesi üsna mõnus kodus olla. Mitmed kodu jaoks olulised asjad said tehtud jälle ja loodan, et ta sai vähe õppida ka. Eile õhtul igatahes oli kindel, et ta eesti keele eksami pärast eriti ei pabista. Tal on muidugi see eelis, et kui esimene vasikas peakski aiataha minema, siis saab järgmisel aastal korrata. Ise küll tundsin õõnest tunnet, kui kuulasin hommikul ministri lühikest tervitust raadiost. Kohe kerkisid silme ette närvilised pastaka otsi närivad abituriendid. Tervitused nii Maicelile, Gerretile, Meelisele, Kätlinile, Gretele kui ka kõigile teistele, kes end kokku võtsid ja oma teadmistest parima osa paberitele määrisid.

Lõpetuseks väheke meeleolukaid pilte ka Hispaaniast. Neist piltidest võiks järgmise aasta kergejõustiku kalendri vabalt kokku panna ja usun, et joostaks tormi sellele kalendrile ;). Kalendri pilte seega siit blogist ei leia, aga midagi ikka.


 Robi, Gerret ja Maicel jooksurajal

 Tagareis kannatab isegi hüpata
 Muidugi kui vahepeal valusat mudimist ka saab
 Aigar, Maicel, Gerret, Robi - 10-võistlejad Albiris
Isegi lõvid värisevad selliseid mehi nähes: Maicel ja Aigar
 
Sünkroonketas - trenn igal hetkel ja igast asendist
 Olla või mitte olla...
Robi ja Gerret koos lätlaste suure lootuse Reinis Kregersiga

No comments:

Post a Comment