Total Pageviews

Friday, May 4, 2012

Jälle laager - juunioride koondise oma

Täna algas juunioride koondise kevadlaager, millest saab lähemalt lugeda Kergejõustikuliidu veebilehelt. Ei väsi kordamast, et tegemist on ühe igati väärt ettevõtmisega. Enne veel kui ise kavaga tutvusin, andis Robi asjadest põhjalikuma ülevaate ja oli juba ette positiivselt häälestunud nii antidopingu kui ka Aivar Halleri loengu suhtes. 
Eelmisest laagrist saab pikemalt lugeda viimasest ajakirjast "Jooksja", kus on veel üleval optimism näiteks Baltikatel osalemise suhtes. Baltikad, mis toimuvad 19.-20.mai Šiauliais jäävad Robi jaoks vahele. Otsustas, et ei lähe sinna riskima, et pigem püüab oma reielihase korda saada. Saab selle tarvis usinalt massaaži ja teeb ise ka peeneid harjutusi, ehk aitab. 

Kevadisi aiatöid tehes unistas Roobs, et esimene võimalus MM normi tegemiseks on vast 21.-22. juuni Rakvere lahtistel. Selleks ajaks loodab jala normi saada. Kui nii, siis mul sel ajal puhkus, nii et saaksin isegi kohale minna ;). 

Aga aiatöödega sel aastal Robil vedas, sest kui igal kevadel peab tema üksi "hobust" mängima, siis seekord õnnestus tal endale asendaja leida. Marta oli nagu ikka olulisel hetkel fotokaameraga kohal ja tänu sellele lisan siiagi väikese ülevaate.


 Esimesed triibud vedasime maha Robiga
 Järgmised juba Ysmaeliga
 Robi ronis kõrgemale vaatama, kas kõik jookseb ikka sirgelt. Trenn seegi.


No comments:

Post a Comment