Total Pageviews

Wednesday, May 9, 2012

Hea algus - heitjate päev

Täna oli Audentese staadionil noorte heitjate seeriavõistluse esimene etapp, kus mõnel läks hästi ja mõnel suisa väga hästi! Robi alustas hooaega isikliku kettaheite rekordiga. Aasta tagasi heidetud tulemus 39.44 vajub unustuste hõlma, uueks tippmargiks tema jaoks on tänasest täpselt kolm meetrit enam ehk 42.44. Kuulis arenguhüpet ei toimunud ja kirja läks 13.60, aga paigalt kaugust parandas ka 3 sentimeetriga. 2.88 tuleb ümber kirjutada 2.91.
Üldse tundub noormees hoos olevat. Ütles, et jookseb juba kergelt tõkkeid ja hüppab kõrgust trennis. loodetavasti on õppinud piiri tunnetama, ega hakka kohe jälle rebima. Targutama pikemalt ei hakka, sest olen ainult vaatleja või täpsemalt vahendaja selles, mis toimub tippsporti pürgiva noore inimese ümber ja vahest ka sees. 
Kätlin Tõllasonile võivad kõik suvisele juuniorite MMile kaasaelajad hakata pöialt hoidma, sest piiga heitis täna normi ära. Tulemus 48.80 on ju lihtsalt suurepärane hooaja alguse kohta, arvestades, et norm oli 47.50. Tubli tüdruk, mis muud!

Ise olen ka tubli ja osalen sel aastal koos paljude oma kolleegidega võistlusel "Käi jala". Käin tegelikult nagu nii, aga nüüd on stiimul veel suurem, sest alates 15. maist toob iga isiklik lisasamm boonuspunkte juurde ka võistkonnale. Kui varem vaatasid sageli, kuidas saaks punktist A punkti B kõige otsem, siis nüüd vaatan, kuidas annaks teekonda pikendada. Kõik sammud arvab kokku sammulugeja. Eile tuli üle 15 tuhande, täna veidi vähem ehk siis üle 12 tuhande sammu. Aktiivne sammude lugemine ja tegemine kestab kuni 15. juunini. Eesmärgiks on iga päev teha vähemalt 10 000 sammu, iga samm üle on puhas boonus.

No comments:

Post a Comment