Total Pageviews

Friday, May 20, 2011

Seekord hoopis Siimust

Robi on Rakveres kohal ja peaks magama nüüdseks juba õiglast und, aga mitte sellest ei taha ma kirjutada, sest tema ja teiste Rakveres võistlevate noorte inimeste tegudest kirjutan nagu nii järgmised kaks päeva jutti.

Tahan hoopis kirjutada natuke oma suurest pojast, kes peaks praegu nautima viimast õhtupoolikut Ameerika Pennsylvania osariigi linnakeses Exton. Tegelikult tundub see kõik veidi uskumatuna. Mitte nii väga see, et Siim Ameerikas on, aga see, mis pärast ta seal on. Umbes täpselt aasta tagasi hakkas Siim kooli ja muu töö kõrvalt näppima steadicam kaamerat. Võttis endale sihiks see keeruline ja füüsiliselt väga raske riistapuu selgeks teha. Harjutas ja tegi trenni igal vabal hetkel ja iga nurga taga.
Mulle meeldivad inimesed, kes julgevad uusi väljakutseid vastu võtta ja selle nimel tööd teha. Samas annan endale aru, et elus võib palju proovida ja mitte kõik ei pruugi õnnestuda. Siim on tõestamas, et kui pühendud, siis jõuad ka sihile. Nüüdsama on tal lõppemas 5-päevane koolitus steadicami guru Garrett Browni juures. Ta on pannud FBsse üles pilte sellest koolitusest ja pean tunnistama, et nii õnneliku näoga ei näe Siimu just sageli.

Koolitusel on valitud seltskond üle ilma. Tänud ERRile, kellele iganes seal, et nad Siimu usaldasid ja ta sinna saatsid. Siim rääkis, et nad olid eile teinud mingi test-töö, mis salvestati. Tal oli see õnnestunud vist isegi paremini kui gurul enesel. Täna pidid materjali üle vaatama ja siis peaks selguma, kas Garrettil on põhjust Siimu jalad murda. Oli ähvardanud, juhul kui Siim peaks temast parem olema :).

Lisan siia mõned pildid poja esimestest sammudest koos steadiga ja viimased samuti:

2010 kevad

juuni 2010

Veel üks juuni

mai 2011 Exton

Õnnelik Siim

Üks elu kõrghetkedest, Garrett on paremal


No comments:

Post a Comment