Total Pageviews

Thursday, May 19, 2011

2011 suvehooaja esimese 10-võistluse ootuses

Laupäeval-pühapäeval on Rakveres Balti noorte maavõistlus mitmevõistluses. Vaatasin, et eile pandi kergejõustikuliidu lehele üles Eesti koondis.
Tore on seejuures see, et koondises, nii juuniorite kui ka A-klassis on kokku neli Järvala kergejõustikuklubi sportlast, kes kõik on ühtlasi Team 2012 liikmed. Kes teavad saavad aru, millest räägin, kes ei tea ega saa aru, see vaatab üle jaanuarikuised sissekanded.

Kurb on aga see, et mitmed lootustandvad noored on põhjusel või teisel koondise ridadest kadunud. Veel talvel tegi väga hea tulemusega kaasa Taavi Saar, kes ise enda jaoks spordis enam motiivi ei leia. Maicel ei saa üle oma seljahädast, teine Taavi on samuti vigastuste tõttu võistlejate listist eemal ja nii ei jäägi muud üle, kui mehetegusid tuleb hakata tegema neil, kes rivis.
Ja ega rivis ju papist poisse pole, talvisel 7-võistluse mõõduvõtmisel oli Veiko Aunapuu viies punktidega 4919 ja Kristjan Jäärats seitsmes 4795 punktiga. Ei usu, et poisid seni vaid kotil lebanud on, ju näeme arengut ja usutavasti on see ilus.

Võistlused tulevad kindlasti huvitavad nii neidude kui ka A-klassi osas. Grete Šadeiko läheb tõenäoliselt oma seniseid tulemusi uuendama, Joosep Lohuril tuleb kõvasti pingutada, et oma talvise 7-võistluse tiitli kõrvale saada ka 10-võistluse parima nimetus. Talvel näiteks Taavi Tšernjavski vigastuse tõttu kaasa ei teinud.

Meie pere õrnem pool on Rakveres kohal. Robi andis meile edasi oma treeneri palve, et varjuksime tribüünide tagumisse nurka, mida me kahjuks vist ei saa lubada, aga lubame olla sellegipoolest nii märkamatud kui suudame ja anda samal ajal ülevaate võistluste käigust neile, kes koos meiega koha peal olla ei saa. Lehvitused siinkohal Siimule Ameerikasse. Tänu sellele, et suur vend üle ookeani asjatab, saab Robi kasutada tema autot ja aegsasti võistluspaigale kohale minna. Loodame, et see kõik kogu võistluste käigule vaid kasuks tuleb.

Igatahes ootan põnevusega nädalavahetust. Robi kirjutas mulle keset talve tööjuures olevasse seinakalendrisse 21.-22. mai juurde ühe numbri. Kaua aega mõtlesin, et mis see on või milleks. Nüüdseks on seletus käes, number fikseeritud mällu ja juba hiljemalt pühapäeva õhtuks saan ehk sellestki lähemalt kirjutada. Elame-näeme.

No comments:

Post a Comment