Total Pageviews

Friday, March 4, 2011

Ees ootab tihe nädalavahetus

Arvasin, et ei jäta siia enne homset ridagi, aga mõtlesin viimasel hetkel ümber. Tundub, et keegi jälgib mind ja kui juba jälgib, siis ehk tahab teada, mis meil lähipäevil plaanis.
Plaanis on veeta laupäev-pühapäev Lasnamäel, kus toimuvad B, A ja juuniorite klassi mitmevõistluse Eesti meistrivõistlused. Tahaks näha toredat võistlust, aga selleks peaksid mehed rivis olema. Maicel pole, Sarapuu ka mitte. Saar ehk on... Saluri kindlasti :). Vähemalt lubas end homseks korralikult välja puhata.

Täna jälgisin veebi vahendusel Euroopa MV Pariisis. Peamiselt elasin kaasa naiste 5-võistlusele, kus Grit jäi 9. ja Kaie Kand 8. Homme kell kümme stardivad mehed 7-võistlejad. Nüüd ei teagi, kuidas tähelepanu jagada - Lasnamäel oma poeg ja Pariisis lemmik mitmevõistleja Šebrle, Eesti võistlejatest rääkimata, sest omadele peab ikka pöialt hoidma. Ju see selgub homme. Igatahes on Marta lubanud minuga homme ühineda, kui end Lasnamäe poole teele asutan. Loodetavasti on seal netti, siis saan vahetuid elamusi ka teistega jagada. Eriti Kataga, kes jätkuvalt Tartus kükitab. Tervitused.

Ah jaa! Delfi lehel saab suvise juuniorite EM maskottide nimehääletusel osaleda. Mõnede nimekomplektide autorid olen välja peilinud ;). Neil on seni üsna hästi läinud. Hääleta seekord mitte ainult valimistel vaid ka Delfi lehel, nii võid aidata mõne huvilise ilma probleemideta suvise võistluse publiku hulka.

1 comment:

  1. Kata juba refreshib iga natukese aja tagant, kuigi teab, et enne kahte pole siia vist midagi oodata.. Suht lootusetu. Aga seniks loen "Eesti rahvakultuuri"!

    ReplyDelete