Total Pageviews

Sunday, February 27, 2011

Klubide karikavõistlused Tartus

Täna hommikul oli äratus pühapäevale tavapäratult vara ehk kell 8.00, sest Robile tuli pudru valmis teha ja Kata koos temaga Tartu poole saata. Täpselt 9.15 oli maja tühi. Lubasin Robil seekord ise Türile sõita, kust nad teiste Järvala klubi omadega koos edasi lähevad. Loodan, et sõidab korralikult, tee Vahastu poole ja sealt edasi Türile on praegu uskumatult libe. Tean, sest käisin eile oma kõnnitiirul.

Kata on Tartus täna meie silmad ja kõrvad, ma loodan, ise olen Kuimetsas ootel, et tema poolt nähtud-kuuldud võistluste käiku huvilistega jagada.

Esimene ala - teivashüpe - lõppes Robi jaoks tulemusega 4.10. Natuke rohkem kui Reena Koll :). Robi jaoks on see isikliku kordamine, aga sisetingimustes tema jaoks parim sooritus, mis annab lootust järgmisel nädalavahetusel toimuvateks Eesti mitmevõistluse MV Lasnamäel. See tulemus andis klubide karikal 7. koha.

Kata käest kuulsin veel ka Meelis Siimsoni kahe hüppe kohta: 7.12 ja 7.19. Tema jaoks pole need unistuste hüpped, aga siiski tubli! Meelise 7.40 hüpet ja selle järel vallanduvat rõõmu tahaks küll ise näha ;).
Kata andis äsja uut infot, mille kohaselt andis 7.19 hüpe täna kauguses kolmanda koha Teine oli Mikk-Mihkel Arro - 7.20 ja esimene Rain Kask - 7.23

Järgmine ala Robi jaoks on 60m ja päeva lõpus ka 4 x 200m. Hoian Järvala omadele pöialt!

60 m lõppes Richard Pulsti võiduga, aeg 6,96, teine oli Mikk-Mihkel Arro - 6,99. Robi jäi selles jooksus viiendaks ajaga 7,26. Kokkuvõttes aga oli seitsmes.

4 x 200 ka nüüd seljataga ja varsti ehk kogu see Tartu, vähemalt Robi jaoks. Kaats ütles, et Robi oli oma meeskonna ankrumees ja jooksis hästi. Kui ma õigesti aru sain sest kummalisest sõnumist, siis Audentes pani teate kinni, Järvala aeg oli 1.33,17, mis on uus Järvamaa rekord!!!!!. Selle jooksid välja Mikk Maiman, Kristjan Jäärats, Joosep Lohur ja Karl Robert Saluri.

Klubide arvestuses jäi Järvala 64 punktiga seitsmendaks Nõmme omade järel, kes said ühe punkti enam. Usutavasti on Soom poistega rahul, kes alles kasvavad tegijateks. Kata ütles, et Järvalal seekord naiskonda ei olnud.
Klubide karika võikits Tartu Ülikooli ASK 107 punktiga, teiseks jäi KJK VIKE 95 punktiga.

Hetkel aitab, usutavasti saan õhtul olemaslolevale infole Robilt eneselt täiendust.

Robi jõudis koju ega olnudki näljane. Tundus kahtlane. Üks närimata banaan, mis tal tuppa astudes peos oli, pole suutnud kunagi seda, et ema indiapärane kana ja riis lihtsalt ootama jääb, kookidest rääkimata.

Tegin selle nädalalõpuga vist oma rekordi ka :). Kõik algas muidugi juba vabariigi aastapäevast, mille vääriliseks tähistamiseks valmisid beseerull mustikatega ja kreembrülee kook. Viimasega rõõmustasin naabreid.
Reedel selgus, et Siimu Volvo ei tahtnud jälle käima minna, aga Robi plaanis just sellega minna Raplasse trenni. Kui miski muu enam ei aita, siis aitab Kailo :). Õnnelik Robi leidis, et võiksin vahelduseks Kailole koogi teha. Mõte meeldis, käed hakkasid ise tainast segama ja tulemuseks valmis kolm napoleoni. Ühe sai endale Kailo, ühe sõime ise ja ühest jõudis osa altervisiooni fännidele, teine osa läks koos Kataga Tartusse.
Täna leidsin kilekotist talviseid Eestimaa õunu, mis niutsusid: koogi sisse, koogi sisse! Kui nii olema peab, siis koondagem read! Osad õuntest maandusid kohupiima koogi sisse, teistest sai uhke tort seltsis pähklite ja rosinatega, mis peidetud muna-hapukoore katte alla. Tehtud!
Aga kui sa oled ühel õhtul oma kaks vormi kooki täis küpsetanud, siis ei ole ju südant seda ühte, kõige väiksemat üksi kappi jätta. Vaatasin, et kaks muna on alles, lõin need vahtu, segasin head paremat sisse ja ahju. Varsti võtan ta sealt välja ja siis peaks sündima veel üks shokolaadi kook. Kokku tegin neljapäevast pühapäevani kaheksa kooki :). Neist neli on siin:



No comments:

Post a Comment