Total Pageviews

Saturday, February 5, 2011

Šebrle ja Eaton Eesti meistrivõistlustel


Robi läks täna Lasnamäe halli vaatama seitsmevõistluse Eesti meistrivõistlusi, kus Ashton Eaton üritab maailmarekordit ja kaasa teeb ka mu lemmik mitmevõistleja Roman Šebrle. Tahaks ka seal olla, aga pean seekord piirduma Delfi poolt pakutava ülekandega. Keedan borši ja veeretan oma üksikuid euro kroone näppude vahel, arvestades, mille jaoks saab kulutada ja mille arvelt annab kokku hoida. Väsitav.

Õnneks on internet, mis kauged hetked ja inimesed lähedaseks muudab. Vaatasin just juutubist uuesti üle, kuidas Šebrle laulab. See on tõesti ilus, naised sulavad :). Tõenäoliselt vaatan seda täna veel mitu korda... Soovitasin Robil ka hakata aegsasti häält lahti laulma, lubas mõelda :).

Loodan, et ta täna sellega veel algust ei tee, sest oli kergelt tatine ja ütles, et kurk ka tundlik. Jõi eile head teed, tegi jalavanni ka, ehk mõjub. Loodan, et oskab ennast hoida. Järgmised võistlused, kus kaasa teeb, on võib-olla järgmisel nädalavahetusel toimuvad Eesti MV, jälle Lasnamäel, aga ju see sõltub tervisest. Mitmevõistluse meistrivõistlused juunioritele toimuvad märtsi alguses, siis oleme kindlasti jälle kohal.

Nüüd ootan tänaste võistluste esimese ala, ehk 60m jooksu ära ja siis lähen liigutan ennast ka veidi. Marta juba läks oma jooksuringi tegema.


No comments:

Post a Comment