Total Pageviews

Thursday, April 8, 2021

Ta võistleb jälle

Maicel, Garrett, Robi - kõik jälle rajal 9.-10. aprill

No näed, isegi aastat pole möödas mu viimasest postitusest, milles oli selge teadanne lõpetamisest teatanud sportlase mittelõpetamise kohta. Kui Robi nime googeldada, mida mul ühel päeval teha tuli, siis esimese asjana kargas ette wikipedia, kus kirjas, et tegu endise Eesti kümnevõistlejaga. Ei hakka vaidlema. 

Annan parem teada ja talletan ajaloo jaoks, et 9. aprillil, st homme algab järjekordne nn koduvõistlus Athensis, Georgia Ülikooli kergejõustiku staadionil, kus rajal on kokku kolm eestlast, Robi kõrval veel Karel Tilga ja Maicel. Maicel 10-võistlust tegema ei lähe, aga katsetab end üksikutel aladel, Robi ja Tilga plaan on lõpuni minna. Erm ja Õiglane vigastuste tõttu kahjuks kaasa teha ei saa. Starti asuvad kokku kaheksa meest, sain aru.

Robi tuletas meelde, et viimase 10-võistluse lõpuni välja tegi ta 2 aastat tagasi samal staadionil. Pärast seda tuli Götzis, mis lõppes vigastuse tõttu katkestamisega. Sealt edasi on olnud heitlikud ajad, millest kasvas välja otsus enda rahulduseks ja fännide rõõmuks paar võistluse moodi võistlust ikkagi veel teha. Homme siis neist esimene. 

Ilm Athensis on olnud ideaalne, aga ähvardab võistluste ajaks tujukamaks muutuda. Ideaalne tähendab ideaalset Eesti suve. Tujukamaks muutumine ähvardab kaasa tuua sadu ja äikest. Reedel siiski vast veel mitte, arvas Robi, aga laupäev on praeguste prognooside kohaselt kahtlasem. "Kõige halvem variant oleks vihm koos äikesega, sest NCAA reeglite kohaselt tähendaks äike kohe vähemalt poole tunnist pausi võistluste sees," rääkis Robi. Loodame siis, et on rohkem päikest kui äikest. 

Kui üks mees nii pika aja tagant taas rajale lastakse, siis tahad ju teada, kas või veidikenegi võistleja sisse näha, et küsida, mis tulemus võiks tuua rahulolu.  

Stardiks ehk alguseks on juba see hea, et füüsilise poole pealt "piisavalt terve, et lõpuni teha". "Täit teravust veel ei ole, aga kui kogemused appi võtta, siis tahaks ikka 8000 lõhna tunda," tunnistas Robi. 

Minu jaoks on sellest teadmisest rohkem kui küll. Pakun, et Tilgal on suuremad plaanid või siis tunnistan, et ootan temalt ja Garrettilt ilusat etendust, millel võiks olla küljes Olümpia normi lõhna. Igal juhul oleme me kõik, kes seda soovivad, reede õhtu samaks ajaks poole targemad. 

Kui üks inimene on nii pikalt vaikinud, siis ei maksa esimese hooga vist lobapidamatusega hirmutama ka hakata. Võistluste jooksvate tulemuste jälgimiseks link SIIN.

Huvi korral võib blogi vaikiolemise aegadel sündinust kuulata järele kergejõustikuliidu Staadionijutte, kus kaks Karli rääkisid elust ja sporditegemistest sekka ka. 

Hoian pöialt ja kihutan magama, et homme tunda jälle seda ärevat-elevat tunnet, mille puhul oskan juba ette öelda, et reede õhtul alates kell 18.30-st olen vaid ühel lainel. 

Edu poistele! 

1 comment:

  1. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõiki teie püüdlusi. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsetoetus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Peidetud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, sest oleme aidanud paljusid inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kokku puutunud finantsraskustega

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus selle e-posti aadressi kaudu sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või WhatsAppis aadressil +447903159998.

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus enesekindluses teeme koostööd kõigi asjaosaliste huvides.

    ReplyDelete