Total Pageviews

Friday, April 9, 2021

"Kodu-võistlus" Athensis 9.-10.aprill

 No mis arvate, kas pulss tõuseb? Muidugi! Süda jälle kurgus, hakkasin vaatama üle hulga aja võistlust, kus teiste seas asus starti ka oma poeg. VAATAMA, on täpselt öeldud, sest sedapuhku on võimalik pildi vahendusel toimuvale kaasa elada. Kaheksa meest olid 100 meetri stardis, seitse meest jooksid üle finišijoone. Robi, nagu 100 meetri puhul tavaks, ikka kõige ees. Aga alustamegi siis algusest nagu vanadel headel aegadel.

100 MEETRIT

Stardi joone taga seisid meie meestest Robi kõrval ka Karel Tilga ja Maicel Uibo. Robi kõrval jooksis ta korterikaaslane Garrett Scantling, üks erilist äge tüüp. Georgia ülikoolist veel Kyle Garland ja vahest on tore jälgida ka ameeriklase Zach Ziemeki kulgemist. 

Start! Robi ütles, et erilist teravust veel ei ole, on ainult võistlemise nälg. Sai minema küll ja kus läks rebimiseks! Pildis tundus, et Garrett sai esimese alavõidu, aga tulemused näitasid viltu vaatamist või mis sa siin läbi kaugnägemise seadme ikka näed. Ajad sellised:
1. Karl Robert Saluri - 10.82
2. Garrett Scantling - 10.83
3. Zach Ziemek - 10.93
4. Kyle Garland - 11.12
5. Karel Tilga - 11.13

Maicel piirdus esimesel alal stardiga, et siis edasi teha kaasa juba neil aladel, mis enda jaoks trenni mõttes välja valinud on.

Isiklikke rekordeid ei purustatud, aga hea algus on edasiminekuks tehtud. Vahetult enne starti oli Robi sõnul tuul keeranud, nii et surusid end finiši poole vastu tuult. "Vähemalt õhtusöögi teenisin ära," ütles Robi, kelle sõnul oli neil Garrettiga esimese ala peale kihlvedu. 
Esimest korda vaatas onu võistlemist läbi teleekraani ka kõige väiksem, teemakohases kostüümis Emmi-tita. Muidugi emmega koos :).

Järgmise alani on veidi aega, õnneks Ameerikas liiga pikki pause kahe vahe ala vahel ei ole, saab ühe soojaga tehtud ja vaadatud. Tore on videopildi vahendusel kuulda eestikeelseid ergutushüüdeid, ju on Erm ja Õiglane valjuhäälselt kaasa elamas.

KAUGUSHÜPE

Robi alustas vägevalt, esimene hüpe ja 7.56. Tundus, et lendab küll, aga seekord enamat mitte. Ütles, et ei hakanud vastutuules rohkem riskima. 
Garrettil jäi täpselt sama pikk hüpe pikimaks, seevastu Tilga lendas esimesel katsel nagu Jeesus - 7.69. Polnud temalgi rohkem ette nähtud. 

Punkte kahe ala järel kõige enam Zach Ziemekil (1856), siis Robil (1851), Garrettil (1849) ja Karel Tilgal (1814). 
Vahepeal saime ka Maiceli lehvitused ja tervitused kätte koos infoga, et teeb täna kaasa kolm järgmist ala ehk kuul, kõrgus ja 400 meetrit. Homme vahest ka teibas ja kettas. Elame näeme! Meeleolu, nagu vist neil koduvõistlustel tavaline, on poistel hea. Lihtsalt lust oleks kohal olla. Hea, et saab pildigi vahendusel.

KUULITÕUGE

See ala toimub neil vist jätkuvalt kuskil kuuri taga, vähemalt pilti nad ei pääsenud, aga tulemuste tabeli kaudu oleme ikkagi arengutega kursis. Vahepeal teeb endale ka nalja, kuidas vahid keskendunult ekraani, oodates järgmise tulemuse ilmumist. Huvitav ja üllatav oli ka, sest mehed näitasid numbrite vahendusel, mis neis peidus. 
Kõige üllatavam oli Garretti 16.20. Karel Tilga on heas hoos ja usun, et Robi on ka oma 14.27-ga rahul. 
Nii on, sest juba saabuski kommentaar, et on tõesti oma tulemusega väga rahul, sest trennis on kuulid maandunud viimasel ajal pigem 13 joone alla.
Kõigi meeste tulemused seekord sellised:

KÕRGUSHÜPE

Robi jaoks tema mitmevõistluse nõrgim ala algab nüüd. Robi algkõrguseks 1.77, seejuures Tilga ja Maicel ja Garrett alustavad alles 1.92-st.
Oh-hoo! Robi tegi päris korraliku etteaste, kõik kõrgused kuni 1.89-ni alistusid esimesel katsel, millega ta otsustas seekord piirduda. Ütles, et ei taha endale liiga teha, hoiab parem. Ausalt öeldes polegi ta vist väljas nii hästi hüpanud, sellise seeriaga kohe kindlasti mitte.
Maicel ja Tilga hüppasid täna mõlemad 2.10, Garrett 2.01. Zach Ziemek 2.13 koguni.
Enne viimast ala punktiseis selline:

400 MEETRIT

Ootad, ootad ja siis ongi läbi. Robi jooksis nagu nool ja võttis veel ühe alavõidu ajaga 48.29, teine oli Garrett, ajaga 48.61 ja siis Karel Tilga - 49.53-ga. 
Karel on teinud supervõistluse, Garrett rihib igal juhul olümpiale. Robi oli nüüd kuri enda peale, et ei saanud päeva lõpuks ümmargusemat punktiummat, aga unistus 8000 punkti lõhnast on hetke seisuga täiesti olemas.

Päeva kokkuvõte sai selline:

Homme jälle!




1 comment:

  1. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõiki teie püüdlusi. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsetoetus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Peidetud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, sest oleme aidanud paljusid inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kokku puutunud finantsraskustega

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus selle e-posti aadressi kaudu sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või WhatsAppis aadressil +447903159998.

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus enesekindluses teeme koostööd kõigi asjaosaliste huvides.

    ReplyDelete