Total Pageviews

Monday, August 6, 2018

25. sünnipäev saabus Berliinis

Selleks, et olla Robiga koos tema 25. sünnipäeval tuli meil seekord lennata Berliini. Muidugi oli lennu põhjuseks üks teine sündmus ka, aga täna tähistasime Marta ja Kataga poja sündimise päeva, milleks valmistumine hakkas veidi varem. Hakkas sellest, et nägin kodus noormeest, kes tundus olevat veidi liimist lahti. Päevad ei ole vennad kellegi jaoks, aga Berliini EMini polnud enam teab mis palju aega ja seepärast tundus, et vaja oleks talle anda veidi särtsu.

Kuna mul enesel ei tulnud ühtegi head ideed, mis restardiks sobida võiks, jagasin muret Kata ja Martaga. Üks pakkus üht, teine teist kuni korraga - see oli Marta! Ikka on meie peres Marta see, kes on teiste suhtes kõige tundlikum ja teab alati, mis võiks sobida, kui teemaks on kingitused. Seekord pakkus ta, et kutsume sõbrad appi.

Rohkem polnud vaja, kohe sündis tekst, jagasime kutsed laiali ja nüüd olete vahest juba näinud, et idee töötas! Kingitusi tuli ja tuli. Nende kokkupakkimise vaeva võttis Siim endale, sest meie olime selleks ajaks juba Berliinis. Nüüd võime öelda, et tänu kaasalööjatele saime hakkama!



Robi pakkis oma kingitust lahti tervelt 21 minutit. Kui lõpuni jõudis, siis andis teada, et istub ja pühib rõõmupisaraid.

Vahetult kohtusime temaga täna Eesti saatkonnas, kus sportlased andsid pressikonverentsi, said oma numbrid ja tundsid end muidu mõnusalt. Meie tundsime ka. Suursaadik Mart Laanmäe avas meile saatkonna värava ja kutsus koos teistega osa saama sünnipäeva tordist. Meil oli oma sümboolne "tort" ka kaasas. Robi armastab arbuusi väga.
Mõned hetked saatkonnast toimunust saan vahendada ka siinsel lehel, aga meediat oli seal palju, seega enam enam pilte tehti päris fotograafide poolt ja neid näeb huvi korral juba postimehest, õhtulehest või delfist või kust iganes. :)

Robi ja tema õnnelikud õed
Robi ja ema Iiris


Kata Maria koos Robiga
Robi (Karl) koos treener Petrosega


10-võistlejad Robi, Karel ja Maicel
Petrose punt: Karel Tilga,  Petros Kyprianou, Karl Saluri, Maicel Uibo

Kata Maria Robi numbriga
Maicel ja Marta Helena Robi numbriga


Igatahes oli meil Berliinis  EMi 10-võistluse eelõhtul tore päev. Kuidas meie homsest alustavad 10-võistlejad end tunnevad, mida kardavad või loodavad ise küsima ei hakanud. Tean küsimatagi, et nii Robi, Maicel kui ka Karel lähevad staadionile andma endast parimat. Sama püüame teha meiegi. Varustus ja varandus, millega staadionile minna, on olemas. Oma lipu unustasime küll koju, aga nagu me juba teame, tuntakse sõpru hädas. Me leidsime sõbra, kes oli valmis öösel üles tõusma, et oma lipp meile Berliini kaasa pakkida. Teadke nüüd, et seekord lehvitame Tõrva lippu, aitäh Karl Kirt!
Me lehvitame seda lippu teistele sportlastele ka, eriti hoogsalt vehime Magnuse odakaarte ajal.


Berliin on valmis, meie oleme valmis, poisid on valmis. Staadionil näeme. Kes staadionile mahti tulla ei saa, see vaatab telekast või kiikab hiljem blogisse.

No comments:

Post a Comment