Total Pageviews

Thursday, August 23, 2012

Tartus juuniorite ja A-klassi mitmevõistluse Eesti MV

Hei, sõbrad! Püüan teid täna mitte alt vedada ja end Tartusse kohale vedada. Ettevalmistused põnevate võistluste jälgimiseks on tehtud. Ettevalmistused selleks, et anda teile võimalikult asjalik põnev ülevaade noorte järjekordsetest eneseületustest. 
Loodan, et eile ei mindud Markuse sünnipäeva tähistamisega liiale ja päris peoks läheb alles pärast homset, kui medalid jagatud. Erilise põnevusega jälgin mõistagi Markuse Robi duelli juuniorite vanuseklassis.

Vahest isegi põnevamaks enda jaoks pean seekord A-klassi noormeeste võistlust ja sedakorda Taavi ja Taaveti omavahelist konkurentsi. Taavi puhul olen kuulnud, et tal on kulunud palju energiat haiguse võitlemiseks sel hooajal. Seda suurem oli rõõm, kui nägin, et ta siiski stardis on. Ühelt neilt poistest võiks oodata Robi A-klassi tipptulemuse, ehk 7270 punkti ületamist. Taavi oli sellele üsna lähedal juba möödunud aastal. 

Lisaks põnevatele poistevõistlustele on sedapuhku oodata palju põnevust ka A-klassi tüdrukutelt, kus teeb lisaks Kristellale ja Getter-Mariele ja Margotile kaasa ka Reena Koll. 

Loodan väga, et iga minut, mis meil tuleb täna ja homme külmetada Tartu suurepärase staadioni märgadel tribüünidel, oleks seda väärt. Kõikidel eemalt jälgijatele soovitan pöidlad pihku suruda ja noortele kaasa elama hakata! 





No comments:

Post a Comment