Total Pageviews

Friday, July 29, 2011

Eestikatel ei osale

Sel aastal otsustasin täiskasvanute Eesti meistrivõistlused vahele jätta :). Minu puhul tähendab see muidugi seda, et raha saab säästetud ja tribüünid samuti. Olen kodus ja hoidistan Kata poolt korjatud marju-kurke.

Robi on küll Kadriorus kohal, aga seekord istub pealtvaatajate pingil. Kõik see ei tähenda, et ma distantsilt omadele kaasa ei elaks - elan ikka ja rõõmustan isegi 60 kilomeetri tagant, kui kellelgi hästi läheb. Eriti meeste seas kaasa löövatel noortel. Esimene rõõm juba käes Markus Ellisaare ja Martin Männiku tubli 100m finaali pärast. Meeste arvestuses 2. ja 3. koht pole paha. Tegelikult päris mehi palju finaali ei jõudnudki, enamasti olidki tegijad juunioride klassi poisid. Aegade põhjal (1. Mart Muru - 10,91) tundus, et sel aastal oleks võinud isegi Robi osalemise korral medalite jaotuses kaasa rääkida, aga õnneks on tal mõnikord oidu ka kõrvalt vaadata.

Oma juunioride EMi 100m jooksule tagasi vaadates tunnistas ta, et ei saanud tõesti stardist hooga minema, sest pelgas veidi neid elektroonilisi stardipakke. Ja see pelgus tulenes varasema kogemuse puudusest. Peab hakkama kogemusi koguma, mis muud.

Grit Šadeikol peaks selles vallas juba kõvasti kogemusi olema, täna võitis Eestikatel 100m ajaga 11,8.

Homselt ootan lisaks uutele mahla ja moosipurkidele infot selle kohta, kuidas meie omadel ka läheb . Anar on kirja pandud nii 200 kui ka 400m jooksudes ja Lauri lennutab oda. Robi ütles, et võtab endale seekord vahelduseks Lauri treeneri rolli. Elan tandemile kaasa ja hoian pöialt.

No comments:

Post a Comment