Total Pageviews

Tuesday, June 21, 2011

Rakvere võistluste täpsustatud tulemused

Täna lõpuks jõudsid kergejõustiku liidu lehele Rakveres toimunud noorte mitmevõistluse ametlikud tulemused, millest selgus, et mul tuleb teha mitmeid vigade parandusi.
Alustuseks Robi lõplik punktisumma, mis on 7249 ja mitte punktigi enam. Maiceli punktisumma ei muutunud.
Kui jälle algusest alustada, siis Robi muutus õnnelikumaks teadmise võrra, et Rakvere 100 meetri aeg 10,98 oli joostud kerges vastutuules nagu ka kaugus. Teise päeva tõkkejooks on saanud kaks sajandikku lisaks. Neli lisasentimeetrit tuli kettas - 39.44 ja kaks kahanes odas, mis tähendab, et isiklik kahanes 53,35-le. Kaua oodatud 1500 aeg sai ka nüüd fikseeritud ja lukku läheb tulemus 4.28,84.

Sentimeetrid ja sekundid siia sinna nihkusid ka Maiceli tulemustes, aga nagu öeldud, lõplikku punktisummat see ei mõjutanud ja kel huvi, vaatab täpsed ajad järele juba viidatud lehelt.
Täna hüppas Maicel Tallinna lahtistel meistrivõistlustel Kadriorus kõrgust ja sai kirja täpselt 2 meetrit. Juuniorite Euroopa meistrivõistluste normi täitmiseks sel alal oleks vaja hüpata üle vähemalt 2.13. Minu meelest on seda küll palju tahetud, aga minu käest pole ju keegi küsinud.

Robi tegi täna Kadriorus trenni ja ju teeb homme ka kuskil trenni enne kui Marta lõpetamisele tuleb. Praegused päevad kulgevadki suuresti lõpetamiste laines. Audentes saatis täna ellu rea parimaid poegi ja tütreid. Robi lehvitas teiste hulgas Taavi Saarele. Ma lehvitan ka. Kahjutundega, sest saan aru, et võistlema ta enam ei kipu. Kurb, kuna mulle meeldis tema võistlemise stiil, eriti see, kuidas ta lihtsalt läks rajale ja lihtsalt sai hakkama. Vähemalt väliselt paistis nii. Lootsin kaua, et ehk ta ikka võtab end veel kokku ja näitab oma taset ka suvel, kuid tundub, et asjatu lootus. Mingu tal siis mujal hästi, mis muud. Ole tubli, Taavi!

Järgmised võistlused, millel silma peal hoian, toimuvad 30. juunil Kohilas, kus on üks Kuldliiga etappidest, siis 5.-6. juuli Rakveres noorsoo ja juuniorite Eesti MV ja pärast seda, enne EM-i veel üks Kuldliiga Jõgeval.


No comments:

Post a Comment