Total Pageviews

Thursday, June 16, 2011

Rakvere mitmevõistluse teine päev (tules Robi ja Maicel)

Alustada tuleb eilse seisu meeldetuletusest ja eesmärkide ülekordamisest:
Robi punktiseis esimese päeva järel 3813, konkreetset tulemust tagaajama ei läinud, püüab innustada Maicelit.
Maicel kogus 3476 punkti ja vaja oleks täis saada vähemalt 7050, siis oleks juuniorite EMi norm ületatud ja kaks eestlast juulis mitmevõistlejatena Eesti eest platsil.

Tänase päeva kohta saadud sõnumid on olnud segadust tekitavad. Esimese sõnumi puhul arvasin, et saabub järjekordne õnnesoov, aga sisu oli selline: "Tõke pekkis! Teen 3 ala veel rahulikult ja jooksma ei lähe :)!" Saatja oli minu Robi!

Teine sõnum koosnes ainult kahest sõnast: "P....s nüüd!", millest polnud võimalik välja lugeda, kellel või kelle p...s?

Seepeale helistas kirjutaja otse Jumalale, ehk Kaukisele enesele ja asja lähemalt uurides sain esimese kahe ala kohta teada järgmist:

Maiceli teine päev:
110 m tõkkeid - 15,70 (767)
ketas - 34,00 (544)
teised alad läksid nii:
teivas - 4.54 isiklik
Oda - 46,00??
1500 m - 4.30,00??? isiklik
Punkte kokku 6839, mis on Maiceli seni parim tulemus.

Robi teine päev:
110 m tõkkeid - 16,20 (710)
ketas - 39,40 isiklik (652)
ja järgnevad tulemused samuti:
teivas - 4.24 isiklik
oda - 53.37 isiklik
1500 m - 4.28,00 - isiklik
punkte kokku 7250, mis on samuti isiklik rekord. Mais oli mäletatavasti 7206

Kaukise sõnul polnud neil häda midagi. "Poisikeste emotsioonid, küll võistluste käigus rahunevad," arvas ta.
Maicelil oli tõke parem, kui ta senise 10-võistluse parima punktisummaga tehtud võistluses. Siis oli tõkke aeg 16,20, aga kettakaar jäi veidi lühikeseks, tunnistas ka treener. Aasta tagasi lendas ketas 39.88 ja ilmselgelt Maicelit tänane kettatulemus ei rõõmusta.

Kaukis ütles, et Robi oli tõkkejooksu stardist küll ilusasti tulema saanud, aga vajunud siis kõrvaljooksjatega kokku, kellega läinud käed sõlme, kuhu kadusidki mõned väärtuslikud sekundi sajandikud. Ketta tulemus tähendas aga isikliku tulemuse parandamist 20 cm võrra.
Robil isiklikult tegelikult muretsemiseks põhjust ei ole, aga Maicelil läheb normi täitmine keeruliseks. Sellele mõeldes muutub sõnumite sisu mõistetavaks :(.

Uhh, sõbrad! Nagu näha, tõid need võistlused mõlemale poisile mitu isikliku tulemuse parandust ja kokkuvõttes ka isikliku 10-võistluse punktisumma paranduse. Aga suur missioon jäi seekord täitmata, st normi täis ei tulnud. Maicelil. Sellegi poolest on ta tubli poiss ja tegi ilusa võistluse pea aastase sunnitud pausi järel. Minu poolt talle erilised tänud, sest oma seekordse isikliku tippmargi kinkis ta mulle sünnipäevaks :). Ega ma rohkematele ei pretendeerigi, aga neid tuleb veel ja kes tahab mõne pühendusega tippmargi omanikuks saada, võtku aegsasti järjekorda.

Robi ütles, et võib oma tulemuse ka mulle kinkida. Seda öeldes polnud ta tuju enam pooltki nii karvane kui hommikul paistis. Oli üsna õnneliku poisi häälega. Ütles ainult seda, et 1500 aega ei tahtnud kuulama jääda, sest oli kindel, et jooksis mega aeglaselt. Tänu sellele pole mul praegu sajandike täpsusega teile ei tema ega ka Maiceli viimase ala aegu anda, aga isegi esimestest numbritest on näha, et oli vägev jooks.

Kuna mõlemad jäid terveks ja seejuures rõõmsaks, siis võib öelda, et oli taas üks tore võistlus!

No comments:

Post a Comment