Total Pageviews

Sunday, January 2, 2011

Juhuuuu! Aasta algas hästi, kas pole :)

Seni, kuni värskeid pilte pole, tuleb vaadata ajas tagasi. Nii see kõik algas :)

Robi kihutas täna hommikul Tallinna poole nagu tuul. Meie jäime sedakorda koos Kata ja Martaga koju ootama. Küsite mida?? Eks ikka juunior-sportlase esimese võistluse tulemusi. Täna oli Lasnamäe hallis hüppajate võistlus, kus muuhulgas vahelduseks ka joosti ja lennutati kuuli ja mida iganes veel. Robi läks oma 150 meetrit jooksma ja jooksis hästi. Vaatasin, et täpselt aasta tagasi jäi ta A klassis samal distantsil ajaga 17,80 kolmandaks, sel aastal ajaga 17,09 tuli tubli teine koht. Aasta tagasi jooksis juunioritest kiireim sama maa läbi ajaga 17,51!

Võistlustele otsa tuleb laager, kus peaks ka selguma järgmise nädalavahetuse saatus - kas vaatab Baltikaid tribüünidelt või oleme tribüünidel hoopis meie :). Viimased vihjed on olnud segadust tekitavad: Robi hädas oma põlvega, mis tegelikult tänu löökravile enam väga häda ei tee, Uibol seljahäda, Sarapuul muu häda ja ainuke mees rivis on Saare poiss. Mehed, seda lauset teate - kui nii olema peab, siis koondagem read. Eestlased loodavad teile, näidake, mis mehed olete, kas meil üldse on juunioride EMil kellelegi pöialt hoida, saage hädadest üle ja võistelge, kui te üldse võistlejad mehed olete?!?!?

HEAD UUT AASTAT!

4 comments:

  1. Minu nimi on Lara Andrew. Mõni kuu tagasi kannatas minu ettevõte suurt kahju. Halbade laenude ja tasumata võlgade tõttu oli mul oma ettevõtte ja minu maja kaotamine. Ma olin väga meeleheitel, ma ei teadnud, mida olukorda päästa, ma ei saanud pangadelt ja muudelt finantsasutustelt laenu minu halbade laenude tõttu. Siis otsustasin otsida laene veebis, kuid nad võtsid vähe raha, mida ma lahkusin (4 000 eurot) ja ma ei saanud oma kontol laenu. Ühel päeval rääkis mu naaber mulle JOAN NORMA LOANI ETTEVÕTJA kompanii ja andis mulle ettevõtte e-posti aadressi (joannormaloancompany@gmail.com), kuid kuna minu varasemad kogemused petturitest veebis olid mulle vastumeelsed, kuid mulle tundmatud, et mu abikaasa on taotlenud 120 000 euro suuruse laenu eest ettevõttelt. 48 tunni jooksul sain teada, et ettevõte on minu kontole krediteerinud laenusumma. Tänaseks on minu ettevõte tootmises enam kui kunagi varem ja minu võlad on makstud. Kui teil on vaja usaldusväärse laenuandja laenu, võtke JOAN NORMA LOAN COMPANY oma e-posti aadressil: joannormaloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  2. UPDATE ON LOAN REQUIREMENT

    What is your situation? *Need 100% financing contact Email : (bdsfn.com@gmail.com )
    (anatiliatextileltd@gmail.com)
    *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans at the cheapest interest rate of %.

    For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Emaill: bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    ReplyDelete
  3. Tere
    See on teavitada üldsust, et rooma-katoliku kristlik organisatsioon on avanud rahalise võimaluse, et aidata abivajajaid inimesi, näiteks rahalist abi. Nii et kui teil on rahalisi raskusi või kui teil on mingeid rahalisi probleeme ja kui teil on oma äritegevuse alustamiseks vajalikud vahendid või peate oma arveid maksma välja oma pika ja lühiajalise kestusega ning madala intressimääraga 2% aastas üksikisikutele ja ettevõtetele. Palun võtke meiega ühendust täna e-posti aadressil: (romancatholic19@gmail.com) Piibel ütleb (Lk 11:10) kõigile, kes küsib saab; see, kes otsib otsib; ja koputama avaneb uks. Nii et ärge unustage seda võimalust, sest Jeesus on eile, täna ja igavesti sama. Palun, see on mõeldud tõsiselt mõtlemiseks ja Jumalale, kes kardab inimesi, võta meie siirast tervitusi Rooma katoliku kristlikust organisatsioonist. Võtke meiega ühendust täna selle e-posti teel: (romancatholic19@gmail.com)

    ReplyDelete
  4. Kas teil on vaja laenu? Siin on võimalus rahalises olukorras olevatele inimestele ja neile, kes soovivad oma elus rahalist tõusu, anname laenu väga mõistliku intressimääraga, anname välja igasuguse laenu võla laenu, ärilaenu, meditsiinilaenu, eluasemelaenu, üliõpilast laenu jne, et aidata rahval finantskriisist. Ettevõtte nimi: PLUTO CREDIT FINANCE HOME. Võta meiega ühendust juba täna
    Rahalise abi e-post: plutocreditfinancier@gmail.com
    Mida: +18474539904

    ReplyDelete