Total Pageviews

Saturday, January 29, 2011

Eestikate esimene päev - 29. jaanuar

Esimene tund võistluste algusest möödas ja esimene aeg ka teada. 60 m eeljooksu finaaali pääses Robi ajaga 7.14. Ma ei saanudki päris täpselt aru, kas finaalikoha tagas ainult oma jooksu võit või oleks piisanud ka tulemusest, kuid mis vahet sel praegu. Oluline on, et saab end tõestada finaalis ja see võimalus on nüüd olemas. Olemine tundus reibas, hääl rõõmus, mida oli äärmiselt kena kuulda.

Õues on fantastiline ilm. Kata läks lumekindlust rajama, ise jätkan üleliigse lume rookimist ja puude vedu. Mõtted on Lasnamäel :).

Olen uuesti arvuti ees, puud on toas, nädalavahetuse kepikõnniring tehtud, saun köeb, toit valmib ja mis seal salata, päikegi on vahepeal looja läinud. Mõtlesin, et kui nüüd ka ei saa teada, kuidas see sutsakas 60 m ära joosti, siis on meid küll alt veetud, aga see pole niiii:).

Ülevaade, mis puudutab küll ainult ühte ala, on siin:
60 meetri meesjuuniorite Eesti meister ja esimene koht: Rasmus Rooks ajaga 6,97
Teine koht Martin Männik ajaga 7,01 ja siis jõudis ka Robi üle finišijoone, ajaga 7,15.

Ajaga ta rahule ei jäänud, arvas, et pingutas soojategemisega üle. Oli enda arvates eeljooksu lihtsalt läbi sörkinud, aga finaalis enam jõudu ei jagunud. Loodan, et suudab end õhtuga koguda ja meil on homme, mida vaatama minna. Kahju ainult, et Maicel kaasa ei tee.

Nüüd lõpuks on tänase päeva tulemused jõudnud ka kergejõustiku liidu lehele. Naljakas on vaadata Robi järel klubi nime KJK Järvala, samas jälle on nüüd hoopis huvitavam elada vaimus kaasa nende tiimi 2012 liikmetele. Näiteks Kristjan Jäärats sai 60m tõkkejooksus samuti kolmanda koha, tulemusega 8,35, aga Grete Šadeiko läks ja võitis nagu ikka :). Seekord siis 60 m tõkkejooksu ajaga 8,88.



No comments:

Post a Comment