Total Pageviews

Friday, March 9, 2018

Maicel - sise MMi pronksimees

Kui keegi arvab nüüd, et Robi emale Maiceli suurepärane, lausa erakordne sooritus Birminghamis toimunud MMil korda ei läinud, siis ta eksib.
Foto Delfi lehelt
Läks väga korda. Juubeldasin Maiceli võitude üle nagu kõik teised, aga isiklikult oli aeg segane, mis tähendab, et teine silm teise mure pärast samal ajal nuttis.
Sõbrad, palun hoidke ennast. Mulle meeldiks vananeda koos teiega. Ärge jätke mind (meid) üksi...
Need, kes elavad, neil tuleb edasi tegutseda, võita ja võidelda ja selles mõttes elan kaasa, hoian pöialt, kuniks elu.

Maiceli toreda saavutuse ajaloo jaoks jäädvustan siia:


Jäädvustan sellegi ajaloo jaoks, et pärast paari aastast pausi hiilgava tulemuse saavutamine ei tähendanud esimese hooga sportlasele toetuse maksmise arvestuse puhul midagi, sest selgus, et 7-võistlus pole 10-võistlus, mis on olümpia ala, mis on toetuse maksmise aluseks.
Mulle meeldis üks kommentaar, et kui 7-võistluse tulemuse alusel ei saa maksta sportlasele sporditoetust olümpiaala e 10-võistlust silmas pidades, kuidas saab siis 10-võistluse tulemust võtta aluseks näiteks sise MMile e 7-võistlusele pääsme saamiseks.
Siinkohal oli tore, et see teema meie meedias ajakirjanike poolt nii teravalt esile tõsteti. Loodetavasti same kõik ühiselt otsustajate jaoks lõpuks ka mõne adekvaatse vastuse, kuidas plaanitakse olukorda lahendada, sest Maicel on ju ometi ühte ettevalmistustoetust väärt.

No comments:

Post a Comment