Total Pageviews

Saturday, July 22, 2017

Sajandad Eestikad Kadriorus 22.-23. juuli

Eesti meeskond superliigal. Foto Marko Mumm
Olen mitu hommikut ärganud teadmisega, et täna avan blogi ja kirjutan tagasivaate mitmevõistluse Euroopa meeskondlikele, aga siin ma istun. Avasin uue peatüki üksnes selleks, et teada anda: lähen Eestikatele ilma arvutita. Lähen võistlusi nautima!
 
Tahan olla ja kaasa elada meie omadele, keda Eestis võistlemas viimastel aastatel liiga palju ei näe. Eesti meistrivõistlused kergejõustikus toimuvad sel aastal ju 100. kord.
 
Muidugi esmajoones elan kaasa oma pojale. Mul on veidi kahju, et Robi ei jookse 100 meetrit ega hüppa kaugust. Mõlemal alal on ta hetkel hooaja edetabeli liider, aga ta põhjendas seda asjaoluga, et need alad on käes ehk kindlalt jalas. Enne Londoni MMi on vaja saada kindlust juurde teivashüppes, ületegemist ootab Kuimetsa odaviske rekord (63.15 - Lauri Pever) ja enese rõõmuks tahab ta joosta hoopis 200 meetrit.
 
Sõber Markus teeb ka kolme ala: 100 ja 200 meetrit ning lisaks kaugus.
 
Kaugelt kohale lennanud Maicel Uibo on otsustanud aga kaasa teha pooltel 10-võistluse aladel: kuul, kõrgus ja 400 meetrit esimese päeva aladest ja siis veel ketas ja oda.
 
Londoni MMile sõitev Janek Õiglane on valinud neiks võistlusteks ketta, teivashüppe ja 110 tõkkeid.
 
Lisaks nimetatutele peaks täna leidma staadionilt veel terve hulga toredaid Eesti sportlasi, kellele kaasa elada. Mõnda neist oleks lihtsalt tore üle hulga aja näha.
 
Tulge ka Kadriorgu. Võistlused algavad laupäeval kell 16 ja pühapäeval umbes samal ajal. Ajakava, osalejad ja muu oluline info ekjl.ee lehelt.

No comments:

Post a Comment