Total Pageviews

Saturday, January 17, 2015

Maicelil hooaja esimesed katsed, Robi passib

Maicel alustas oma talvehooaega lennukalt. Birminghamis toimunud misiganesvõistlustel ületas poiss või ikkagi juba mees teibaga kõrguse 5.05 ja jooksis tõkkeid (60m) ajaga 8.45 ja tõukas raudmuna 13.51. Alguseks pole paha ;)!
Kuulsin, et Maicel ise jäi rahule ainult teiba tulemuse ja sooritusega, aga lubas märtsiks kõik muu ka järele aidata.
Samas kohas oli võistlemas ka Grete Šadeiko, kelle kuul lendas 12.33, aga kõrgus jäi tagasihoidlikuks. Merilyn Uudmäe hüppas kah seal kaugust, tulemust kahjuks ei tea.

Eestlasi oli samal ajal teispool ookeani võistlustules veel! Sõber Markus Leemet hüppas samuti teivast tont-teab kus, aga hüppas hästi, mis tähendab uut isiklikku - 4.35. Kaugust hüppas 6.71 ja kuuli tõukas... palju ta tõukaski, küsisin, aga selget vastust ei saanud - 12 ja pool midagi. Leppige selle teadmisega, kuni Markus ise midagi ei täpsusta. Vahest täpsustab ta siis sedagi, kuidas tema uue kooli meeskonnal 4x400-s läks. Igatahes Markus andis endast parima, aeg, kuidas seda ühte aega seal mõõta annab, ma täpselt ei tea, aga kõik on võimalik, Markuse aeg oli olnud 48,8 või 48,9. Kõlab hästi, kas pole!
 
Robi, nagu eelmisest postitusest lugeda oli, sel talvel kindlasti võistluste keerises ei osale. Üldse tundub, et ehk oleks aeg hakata ala vahetama ja keskenduda sellele, mis parasjagu hästi, ilma valu tegemata välja tuleb. Ja need on koogid! Ohh, ma paneksin siia rea tema tehtud kookide pilte ja siis paneks teisegi rea, aga tundub, et enamik neist jõuavad enne pildile jõudmist kärmelt tee läheduses viibivate sööjate kõhtudesse ja kes neid pärastisi pilte ikka näha igatseb.

Mõnel pildil sai Robi siiski enne sabast kinni ja siin nad on:

Beseerull Robi moodi
Juustukook
Uhke kräsupea - ikka Robi oma

 

No comments:

Post a Comment