Total Pageviews

Saturday, December 27, 2014

Aastad vahetuvad isegi Ameerikas

Kingitused kuuse all
Kui mitte varem, siis täna on küll viimane aeg ka selle kõige säravama kuusepuualune kinkidest puhtaks teha. Sealpool vahetub lisaks aastanumbrile veel ka isiklikke numbreid, Maiceli nime taha kirjutatakse tänasest vähemalt aasta jagu päevi senise 21 asemel 22! Palju õnne sinnapoole ja kuhjaga kordaminekuid.

Mul siinpool ja olen kindel, et kaugeltki mitte ainult minul, on süda sedapuhku kuidagi eriliselt rahul, sest sõbrad on koos. Markus jõudis eile kohale, et uue aasta alguses edasi liikuda ja jätkata õpinguid uues koolis, mis jääb Robist ja Maicelist vaid tühise kahe tunni tee kaugusele. Tahaks kohe HURRAAA! hüüda. Tegelikult tegingi seda äsja. Poistele saadan sosinal meie peres käibel oleva sõnumi: ärge siis peredele häbi tehke. Hoidke senist liini ja jätkake liikumist uute kõrguste poole.

Kuna tean, et blogi külastajate hulgas on ka neid, kes näiteks FB kontot ei oma, siis lisan sellesse postitusse Robi kirjaread 7.detsembri FB lehelt. Enne seda ütlen saladuskatte all, et märgid edasiseks on hetkeseisuga lubavad ;)


"Pole põhjust millestki rääkida, kui viimased 3 kuud basseinis veetnud.
2 aastat tagasi alguse saanud vigastus läks niivõrd kehvaks, et silmad kinni, hambad ristis, enam edasi joosta ei olnud võimalik.
Reedel alustasime koormuse andmist jal
ale. Esialgu 60% keharaskusega. Iga nädal peaks see number suuremaks minema ja kui kõik läheb nii nagu peab, siis uue aasta võtan vastu maa peal joostes.
Väga loodan, et jõuluvanalt tuleb jalale uut jõudu ja et peaks vastu.
Oleks tore suvel kodumaale võistlema tulla või siis täpsemalt öeldes, üldse koju tulla..
Rasked ajad on olnud, aga loodetavasti on kõige raskem osa seljataga!"
 
RÕÕMSAT AASTAVAHETUST ja EDUKAT UUT KÕIGILE!
 
 

2 comments:

  1. Tere, minu nimi on Claudia Klein, olen sakslane ja osutan finantsteenuseid. Kas vajate kiiret, pikaajalist või lühiajalist laenu, mille intressimäär on madal ja madalam kui 3%? Kas majanduse raskused mõjutavad teid? või on teie pank või mõni muu finantsasutus teile laenust keeldunud? Pakume turvalisi laene.
    Laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke mulle oma soov e-posti teel: spotlightglobalservices@gmail.com või WhatsApp: +4915758108767

    * Kas otsite raha võlgade tasumiseks?
    * Kas otsite raha oma ettevõtte loomiseks?
    * Kas otsite laene suurte projektide elluviimiseks?
    * Kas vajate vähem kui 24 tunni jooksul laenu?
    * Kas vajate kiiret laenu erinevatel eesmärkidel?

    Kui teie vastus on jaatav, saan teile abiks olla.

    * Võin teile pakkuda kuni 15 000 000 euro suurust laenu.
    * Tagasimaksmiseks võite valida 1 kuni 30 aastat.
    * Saate valida kuu- ja aastamaksete kava vahel.
    * Paindlikud laenutingimused.

    Kui olete huvitatud, pöörduge minuga selle e-posti aadressi kaudu: | spotlightglobalservices@gmail.com | Või WhatsApp: +4915758108767

    Teil on 100% garantii, et saate oma laenu selle laenutehingu lõpus.

    Saate meid hõlpsasti meie veebisaidil vaadata: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Oleme kirglik rahalise kaasatuse arvestamise eest. Meie laenud ja investeerimistooted on loodud teile mugavuse ja väärtuse pakkumiseks.

    Spotlighti globaalsete finantsteenuste abil saate hüvasti jätta kogu oma finantskriisi ja raskustega, kuna oleme sertifitseeritud, usaldusväärsed, usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised

    Soe soov
    Claudia Klein

    ReplyDelete