Total Pageviews

Saturday, March 22, 2014

Selle aasta esimene isiklik kirjas

Kuuliga Ameerikas
Selle aasta esimene isiklik tuli kettas, mis lendas möödunud nädalavahetusel peetud võistlusel esimest korda üle 40 meetri, täpsemalt 40.07.
See oli seesama meeldejääv nädalavahetus, mil Maicel tegi samal mandril, aga ühel teisel võistlusel oma järjekordse isikliku ja viis 7-võistluse tulemuse üle 6000 punkti piiri. Ühtlasi sündis tema 6044 punktise tulemusega ka uus U-23 rekord Eestis. See oli uskumatult lahe tegu! Nii lahe, et sõnad saavad otsa ja võiks siinkohal isegi lõpetada, kui just poleks soovi teada anda, et paar päeva veel ja siis alustavad ühed teised poisid oma esimese 10-võistlusega sel aastal.
 
26.-27. märtsil tuleb keset nädalat ohverdada mõned tunnid ööst, et hakata jälgima ja kaasa elama, mida teevad Markus ja Robi Texases, kus tegelikult võistleb veel kolmaski eestlane, JUHHUUU!, ja see on Grete!
 
Olen elevil. Viimane 10-võistlus oli Robil möödunud aasta juulis, mis tegelikult piirdus toona ju ainult kolme alaga ja sellele järgnenud sunnitud pausile. Veel enne seda oli 8.-9. juunil Rootsis  maavõistlus, kus pompooni kiuste sai tiitlivõistluseks vajalikud punktid kokku kogutud ja oligi kõik.
 
Praegu tundub, et Robi on hoos ja Markuse jalg lubab ka ausalt rajale astuda. Markus näitas nädal tagasi samuti vormikõvera tõusu, heites ketast 38.75. Tema isiklik. Grete oli sel nädalavahetusel jooksnud tõkkeid vastutuules ajaga 14,32, mis on peaaegu isiklik ja 200m ajaga 25.19, samuti vastutuules ja samuti peaaegu isiklik.
 
Robi tunnistas, et ega ta korralikku trenni  pole veel teha saanud, tehnika lihvimiseks jäi ainult paar nädalat, aga lubas kasutada "vana rasva", sest enese proovile panemise ja võistlemise nälg on muutunud talumatuks.
Jala kohta ütles, et nii ja naa. Vahel annab tunda, aga mis täpselt, kes sest aru saab. Üks on selge, et vähemalt üks inimene siin pool on elevil ja valmis uute katsumuste jäädvustamiseks.
 
Lisan lõpetuseks veel ühe pildi, mille peal on New Orleansi Ülikooli mehine 4x400 võistkond, mille järel lubas Robi, et 400 senisel isiklikul 49,6 on samuti oht lähiajal muutuda.   

 
Hoian pöialt poistele ja Gretele ka. Oleks nüüd,et ilma peaks!

No comments:

Post a Comment