Total Pageviews

Saturday, July 27, 2013

Eesti meistrivõistlustel publiku hulgas

Kaks päeva Eesti meistrivõistlusi, kohal karvaseid ja sulelisi mitte ainult Eestist, vaid oluliselt kaugemaltki, see on põhjus, mis on Kadriorgu kokku toonud märkimisväärse hulga publikut. Muidugi ka ilus ilm. Ilm on tõesti hea! Publiku hulgas ei ole seekord mitte ainult blogipidaja, vaid ka Robi. Lonkas kohale ja hästi tegi, põrkas siin kokku füsioterapeut Risto Jamnesega, kes nüüd juba peaaegu ilma paistetuseta jala kenasti ära teipis. 
"Saapa" viskas Robi jalast eile, et hakata tasapisi jalale koormust andma. Liigub veel luubates, aga ikkagi liigub.

Ilus päev on olnud siin Kadriorus ka võistluste mõttes. Maicel jooksis 110 tõkketes uue isikliku - 14.87. 
Markus Leemeti 100m eeljooksu aeg 11.09 lubaks temalgi joosta veelkord - finaalis, aga sain aru, et mõlemad piirdusid eeljooksudega. 
Tegelikult neil võistlustel ma tõesti lihtsalt naudin toimuvat ja ilma. Meeleolu on mõnus. Kes kohale tulla ei saa, aga asjade käiguga end kursis tahavad hoida, need on kindlasti juba leidnud jooksvad tulemused ekjl.ee lehelt. Või jälgivad ülekannet ETV-st.

Kui üldse veel midagi lisada, siis vahest seda, et elu koos sportlasega on sel nädalal pakkunud vigastusele vaatamata ootamatult palju emotsioone - igavust ei saa tunda hetkekski. Mõni lihtsalt oskab ja mõni teine on lihtsalt liiga emotsionaalne. Ühel päeval saab kõigest ehk juba lähemalt kirjutada. Praegu elame aga kaasa neile, kes suutelised mõõduvõtmistel osalema. 

No comments:

Post a Comment