Total Pageviews

Saturday, September 10, 2011

A lot of times people look at the negative side of what they feel they can't do. I always look on the positive side of what I can do.

Nagu te kõik aru saate, pole mu emal enam aega kirjutada ja nüüd ma siis aitan teda väheke.
Vahepeal on juhtunud tegelikult väga palju huvitavat. Politsei mind enam kui kahe aasta jooksul kinni ei pidanud, mis tähendab, et jäin ilma trahvita. Nüüd on mul load ja politseid ma enam ei karda :) . Pärast lubade tegemist, tegin veel ühe väga huvitava asja, aga seda saladust ma veel teiega ei jaga. Kes teab, see teab. Kunagi näete nagunii. Tuleval neljapäeval sõidan portugali ja teen viimase tõsisema võistluse, loodame sealt ka midagi head. Muidugi ka kolmapäeval ootan rekordit ja kui ilm on okei, siis ma usun, et see ka tuleb. Mis alal, sellest räägin siis, kui ta ikka tuleb :D.
Ema sai ka nüüd omale lõpuks korraliku VOODI ja nüüd hakkan ma endale otsima midagi võimast, eks näis, kas ta ka ostab mulle selle.
Esimene postitus, mille mina kirjutasin, nägi siis välja selline. Eks tulevik näitab, kas ma kirjutan veel või mitte. :)
Olge tublid ja tehke trenni !

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. täiesti kohutavalt kirjutatud! EMA TAGASI! IIRIS IIRIS IIRIS :P :P: P okok, suht sisutihe jutt, midagi ei saa rääkida :P

    ReplyDelete
  3. nii armas, et sa mu voodi saamise siia jäädvustasid :)

    ReplyDelete