Total Pageviews

Saturday, September 17, 2011

Leiria, Portugal - Euroopa juunioride klubide karikas

Päeva kokkuvõte - ViKe võitis selle iirlaste, portugallaste ja eestlaste maavõistluse ja pääses edasi tugevamasse liigasse. Eestlastel läks hästi, ütles Robi. Tema ise võitis ViKe jaoks kõik alad, kus kaasa tegi. Palju polnud täna vaja: 100m 11.22, kaugus 6.89 ja 4x4oo olid võitnud kuskil 6 sekundiga. Kuigi päike paistis oli tuul kõvasti keerutanud ja võistlemist veidi ebamugavamaks muutnud, aga selline see sügis kord juba on. Isegi Portugalis.
Taustal oli kuulda meeste rahulolevaid hääli, kes valmistusid poodi minema, et võitu vääriliselt tähistada :). Mul läks ka selle kõne peale uni ära. Peab vist tegema ühe filmiõhtu.

Keskpäevane lugu:
Päike hakkab juba õhtusse vajuma, aga mitte kusagilt pole saanud vähimatki infi Leirias toimuva kohta. oleme Martaga otsinud enda arvates läbi kõikvõimalikud lehed netiavarustes, kus meie arvates võiks olla live-tulemused, aga leidnud pole miskit peale osalejate nimekirjade ja võistluste ajakava. Ajakava kohaselt oli Robil 100m start meie aja järgi kell 13.00, mida ta eile ise ka kinnitas. 18.20 peaks algama meest kaugus ja 19.40 4x400, mis on ühtlasi ka võistluste viimane ala. Sooja on Leirias 23 kraadi, ilm vahelduva pilvisusega, peamiselt päikseline, tuulekene puhub soe, ütleb kohalik ilmateade.

Arvatavasti ei saa me temalt eneselt täna ühtki kommentaari enne viimase ala lõppu, aga luban, et nii pea kui miskit kuulen, jagan seda kohe ka huvilistega sel samal lehel.

Kui Leiriast infot ei tule, siis Talence´is õnneks keegi neid ei varja. Päris uhke vaadata meie mehi esimeste hulgas, Raja koguni kolmanda ala järel esimene, Pahapill neljas. Vaatame, mis saab päeva lõpuks ja millega Talence 10-võistlus lõpeb. Pöidlad püsigu pihus! :)

No comments:

Post a Comment