Total Pageviews

Tuesday, February 4, 2020

Nädalavahetusel Lasnamäel näeme


Robi kihutas täna Tartusse, et vaadata pealt, mida toredat saadetakse korda Kutmani mälestusvõistlustel. Algselt oli tal unistus ise ka ühel alal kaasa teha, aga mattis selle mõtte enne mitmevõistlust maha. Arvas vahe kahe võistluse vahel liiga lühiseks ja ostustas, et ei hakka tormama.

Sätime siis end valmis laupäevaks. Istun ise kindlasti Lasnamäe hallis nagu loodetavasti ka tuhanded teised mitmevõistluse huvilised, et oma silmaga näha, mis toimub ja kuidas.

Osalejate nimekiri on üsna tore. Sellise stardilisti leidsin kergejõustikuliidu lehelt:

Nimekirja nähes pidin Robilt endalt küsima spordireptorterite tavapärase küsimuse: mis seisus oled ja milliste ootustega laupäeval starti lähed? Sain vastuse ka.

"Kui ootustest rääkida, siis kuna MM lükati aasta võrra edasi, on üks suur motivatsioon maas. Aga kuna ma juba Eestis olen, siis tahan ikkagi hea võistluse teha, sest välishooajale on oluliselt parem vastu minna, kui on üks hea võistlus all. See peaks andma pildi ka sellest, mis seisus ma hetkel olen. 

Ainuke asi, mis praegu seganud on, on hüppaja põlv. Ma ei oska öelda, kuidas see mu võistluste käiku mõjutab või hüppeid, aga ju me näeme. Pean sellest enda jaoks kõigepealt mentaalselt jagu saama. Põlve tõttu kujuneb kõrgushüpe tõenäoliselt kõige keerulisemaks, aga usun, et leian viisi, mis laseb kõik alad ilusasti ära teha. 

Vormi kohta ei oska midagi öelda, kuna ma pole ammu ühtegi võistlust teinud. Üksnes trenni põhjal on raske midagi ennustada, sest ettevalmistus on olnud küllalt ebaühtlane, kimbutanud on väsimus ja üksikud väiksemad probleemid. Tunne on olnud mõnel päeval parem kui mõnel teisel.

Eelolevale võistlusele mõeldes tahan ise panustada ennekõike suurepärasele teisele päevale, kuigi 1000 meetrit ei pruugi olla kerge joosta, sest Lasnamäe hallis pole õhk kõige parem. Seega panustan enam heale tõkkejooksule ja teibale. Trennis pole viimasel ajal kumbki ala kuigi stabiilsed olnud, aga samas on nende pealt hea kavandada oma välishooaja teist päeva, eriti kui saab teibas suurema kindluse. Eelmisel aastal jäid teibad näiteks liiga pehmeks, mis oli mu oma viga. Oli õppimise koht, püüan sel aastal paremini. Kuidas õnnestub, näeme nädalavahetusel." 


Sinu trennikaaslased on teinud häid tulemusi Ameerikas, kuidas sa ise nende esinemist hindad?

"Väga lahe! Kuigi suuri üllatusi ei olnud, sest põhimõtteliselt oli juba trennide pealt näha, et mehed mütsiga lööma ei lähe. Üllatus oli vast see, et kohe avavõistlusel paugutama hakkasid. Loodan, et neil on NCAA jaoks veel varu. Kõige enam loodame Ameerikas muidugi sellele, et Georgia võtab NCAA-l kolmikvõidu. Siis on pidu!"
Üks ülikool, üks treener, üks ala, neli eestlast
Eestlaste või vähemalt minu enese jaoks tekitas peo tunde juba vägevalt tehtud avavõistlus Ameerikas, kus Johannes Erm võttis võidu 6114 punktiga, tema üksikalade tulemused olid 60 m jooksus 6,99, kaugushüppes 7.59, kuulitõukes 14.56, kõrgushüppes 1.96, 60m tõkkejooksus 8,03, teivashüppes 4.80 ja 1000 meetri jooksus 2.36,02.

Karel Tilga sai üle hulga aja võimaluse korralikuks võistlemiseks ja seda võimalust kasutas ta ausalt, kogudes kokku 6019 punkti, mis tal õnnestus kokku panna üksikaladel, joostes 60 meetrit 7,18-ga, hüppates kaugust 7.42, tõugates kuuli 15.45, kõrgust otsa 2.05, 60m tõkkeid 8,40, teibas 4.70 ja 1000 meetrit ajaga 2.36,34.

Uus pidu on juba sel nädalavahetusel 8. ja 9. veebruaril nagu öeldud Lasnamäe kergejõustikuhallis, kus toimub Eesti ja Rahvusvaheline mitmevõistluse meistrivõistlus . Kes on kohal, see on kohal.

24 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. Tere, kas vajate rahalist tuge? Kas vajate laenu? Olen Susan Benson Sunshine Financial Groupist. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised). Pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene soodsa intressimääraga 3% aastas. Kui teil on kiiret laenu vaja, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Võite meile kirjutada posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saata meile otse WhatsAppis või Telegramis telefonil +447903159998 ja saada kohe vastus.

    Oleme kõikehõlmav finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud teie abistamisele teie pikaajaliste ja lühiajaliste rahaliste eesmärkide parandamisel, kuna teie peamine eesmärk on teie finantsstabiilsus.

    Maailmas toimuvaga seisavad paljud inimesed silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega, mõnel neist on kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, madala krediidiskoori tõttu nii keeruline saada laenu oma kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest , võla ja sissetuleku suhe ning paljud muud põhjused.

    Aitame teid teie rahaliste väljakutsete lahendamisel, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele ja me aitame teil välja laenu, mis sobib kõige paremini teie vajadustega. Oleme aidanud arvukalt üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie peamine prioriteet on teie finantsstabiilsus.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus:
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) VÕI;
    WhatsApp: +447903159998
    Võite meile kirjutada igal ajal ja igal pool.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAS TEIL ON KIIRE LAENU KOHE KORRALIK LAENU EMAILL?
      (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
      remy.credit111@gmail.com
      remy.credit111@gmail.com
      vajate laenu ??, millised on teie rahalised vajadused? Anname laene minimaalselt 1000 eurost kuni maksimaalselt 100 000 000 000 euroni, mugava kestusega 1 kuni 50 aastat väga madala 2% intressimääraga. Kas vajate ärilaenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas soovite autot osta? Kas soovite refinantseerida? Kas vajate hüpoteeklaenu? Kas vajate oma äriettepaneku või laienemise alustamiseks tohutut kapitali? Kas olete kaotanud lootuse ja arvate, et väljapääsu pole ja teie rahaline koormus püsib endiselt? Võimaliku ettevõtlusalase koostöö jaoks võtke kindlasti ühendust ja võtke meiega ühendust e-posti teel: remy.credit111@gmail.com
      remy.credit111@gmail.com

      Delete
  10. Tähelepanu: laenutaotleja,
    Kas vajate oma rahalise koormuse lahendamiseks või investeeringu tegemiseks laenu? Kui nii! Laenutoetuse saamiseks pöörduge täna meie poole. Märkus: pakume lühi- ja pikaajalisi laene intressimääraga 3%. Laenata saate minimaalselt 5 000,00 dollarilt ja maksimaalselt 250 miljonilt dollarilt.

    Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti aadressil bryanstefanloanfirm@gmail.com või whatsapp: +2348.

    Lugupidamisega
    Bryan Stefan

    ReplyDelete
  11. TERE TULEMAST: LAENU VÕRDLUSELE ISIKUTELE VÕTTA VABA ÜLES Dünaamilise meeskonna eest

    Kas otsite laenu oma tegevuse taaselustamiseks kas projekti lõpuleviimiseks või vajate raha muudel põhjustel?

    Murede korral pöörduge isegi e-posti aadressile leroysecours1@gmail.com, isegi kui olete oma riigis registreeritud ja teil pole juurdepääsu rahastamisele.

    õppida tundma muretut laenu ja finantseerimise tingimusi ning hüvasti jätta oma finantsprobleemidega.

    Pange tähele valdkondi, kus saame teid aidata oma projektides või ummikseisu lahendamisest

    * Rahaline

    * Investeerimislaenud

    * Isiklikud laenud

    Ps: teadke, et töötame teie rahuloluga. Edusammude teadasaamiseks saate veebis oma faili jälgida.
    Palun võtke minuga ühendust e-posti teel: leroysecsoours1@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Taotlege kohe ja saate kiiret laenu 48 tunni jooksul
    Investeerimislaenu pakkumine 2020

    Tere päevast härra, proua

    Automaatsed laenud
    Hüpoteeklaenud
    Ettevõtluslaenud
    Isiklikud laenud
    Kinnisvaralaen
    Õppelaen
    Autolaen
    Majalaen.

    Taotlege kohe ja hankige kiiret laenu 48 tunni jooksul, tehke kohe nõu ja kindlustage oma laen.

    Veebisait: www.loansbyworld.com


    Lisateabe saamiseks palun võtke meiega ühendust, e-post: skyfinanceusa@gmail.com


    Peakontori aadress: 10 Upper Barkeley Street Kent Washington WIH7PE Ameerika osariik

    Laenuagent: Brow Franklin
    Aitäh.

    ReplyDelete
  13. Tere, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

    Kas teil on vaja rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringud / küsimused? - Saada e-kiri aadressile | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete
  14. KAS TEIL ON KIIRE LAENU KOHE KORRALIK LAENU EMAILL?
    (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    vajate laenu ??, millised on teie rahalised vajadused? Anname laene minimaalselt 1000 eurost kuni maksimaalselt 100 000 000 000 euroni, mugava kestusega 1 kuni 50 aastat väga madala 2% intressimääraga. Kas vajate ärilaenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas soovite autot osta? Kas soovite refinantseerida? Kas vajate hüpoteeklaenu? Kas vajate oma äriettepaneku või laienemise alustamiseks tohutut kapitali? Kas olete kaotanud lootuse ja arvate, et väljapääsu pole ja teie rahaline koormus püsib endiselt? Võimaliku ettevõtlusalase koostöö jaoks võtke kindlasti ühendust ja võtke meiega ühendust e-posti teel: remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com




    KAS TEIL ON KIIRE LAENU KOHE KORRALIK LAENU EMAILL?
    (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    vajate laenu ??, millised on teie rahalised vajadused? Anname laene minimaalselt 1000 eurost kuni maksimaalselt 100 000 000 000 euroni, mugava kestusega 1 kuni 50 aastat väga madala 2% intressimääraga. Kas vajate ärilaenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas soovite autot osta? Kas soovite refinantseerida? Kas vajate hüpoteeklaenu? Kas vajate oma äriettepaneku või laienemise alustamiseks tohutut kapitali? Kas olete kaotanud lootuse ja arvate, et väljapääsu pole ja teie rahaline koormus püsib endiselt? Võimaliku ettevõtlusalase koostöö jaoks võtke kindlasti ühendust ja võtke meiega ühendust e-posti teel: remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com



    KAS TEIL ON KIIRE LAENU KOHE KORRALIK LAENU EMAILL?
    (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    vajate laenu ??, millised on teie rahalised vajadused? Anname laene minimaalselt 1000 eurost kuni maksimaalselt 100 000 000 000 euroni, mugava kestusega 1 kuni 50 aastat väga madala 2% intressimääraga. Kas vajate ärilaenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas soovite autot osta? Kas soovite refinantseerida? Kas vajate hüpoteeklaenu? Kas vajate oma äriettepaneku või laienemise alustamiseks tohutut kapitali? Kas olete kaotanud lootuse ja arvate, et väljapääsu pole ja teie rahaline koormus püsib endiselt? Võimaliku ettevõtlusalase koostöö jaoks võtke kindlasti ühendust ja võtke meiega ühendust e-posti teel: remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com



    KAS TEIL ON KIIRE LAENU KOHE KORRALIK LAENU EMAILL?
    (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    vajate laenu ??, millised on teie rahalised vajadused? Anname laene minimaalselt 1000 eurost kuni maksimaalselt 100 000 000 000 euroni, mugava kestusega 1 kuni 50 aastat väga madala 2% intressimääraga. Kas vajate ärilaenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas soovite autot osta? Kas soovite refinantseerida? Kas vajate hüpoteeklaenu? Kas vajate oma äriettepaneku või laienemise alustamiseks tohutut kapitali? Kas olete kaotanud lootuse ja arvate, et väljapääsu pole ja teie rahaline koormus püsib endiselt? Võimaliku ettevõtlusalase koostöö jaoks võtke kindlasti ühendust ja võtke meiega ühendust e-posti teel: remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Tere, kas vajate kiiret laenu?
    Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate ettevõtte asutamiseks, projekti lõpuleviimiseks, maja või auto ostmiseks laenu või vajate laenu muudel isiklikel põhjustel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid nii tagatud kui ka tagatiseta. Kui loete seda ja teate, et vajate rahalist tuge, võite meile lihtsalt kirjutada e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saata meile otse WhatsAppis: +447903159998 ja saada vastus kohe.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil parandada oma pikaajalisi ja lühiajalisi finantseesmärke, sest teie finantsstabiilsus on meie lõppeesmärk.

    Funktsioonid & Benefit;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Teil on võimalus valida tagasimaksekuupäev, kas iganädalane, kuu- või iga-aastane kestus 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasud puuduvad

    Paljud inimesed seisavad silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega ja neil on mõnel põhjusel oma kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest laenu saamine nii keeruline.

    Kui vajate tõesti oma rahandusele lahendust, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele ja me aitame teid laenuga välja maksta. Oleme aidanud paljusid inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud. Meiega kandideerides pöördute usaldusväärse ettevõtte poole, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie prioriteet on teie finantsstabiilsus ja teie eest hoolitsetakse kogu protsessi vältel.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com VÕI;
    WhatsApp: +447903159998

    ReplyDelete
  16. Minu nimed on proua Mohammed Alsama. Saudi Araabiast, elan USA-s Las Vegases ja olen täna rääkimise ajal õnnelik naine. Ütlesin iseendale, et iga laenufirma või laenuandja, kes võib muuta minu ja mu pere purunenud elu, suunan iga inimese otsib neile laenu. Nad andsid mulle õnne nii mulle kui ka mu perekonnale, vajasin 45 000 USD laenu ja sain laenu 72 tunni jooksul ilma stressita. Nad on tõepoolest jumalakartlikud inimesed, kes töötavad maineka laenufirmaga. kui vajate laenu ja olete 100% kindel, et maksate laenu tagasi, võtke palun ühendust täna ja palun öelge neile, et proua Mohammed Alsama saatis teid nende juurde, saate nendega ühendust võtta e-posti teel (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatpp: (+393510483991) Soovin teile palju õnne tänu ja õnnistagu teid kõikvõimas Jumal

    ReplyDelete
  17. Minu nimed on proua Mohammed Alsama. Saudi Araabiast, elan USA-s Las Vegases ja olen täna rääkimise ajal õnnelik naine. Ütlesin iseendale, et iga laenufirma või laenuandja, kes võib muuta minu ja mu pere purunenud elu, suunan iga inimese otsib neile laenu. Nad andsid mulle õnne nii mulle kui ka mu perekonnale, vajasin 45 000 USD laenu ja sain laenu 72 tunni jooksul ilma stressita. Nad on tõepoolest jumalakartlikud inimesed, kes töötavad maineka laenufirmaga. kui vajate laenu ja olete 100% kindel, et maksate laenu tagasi, võtke palun ühendust täna ja palun öelge neile, et proua Mohammed Alsama saatis teid nende juurde, saate nendega ühendust võtta e-posti teel (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatpp: (+393510483991) Soovin teile palju õnne tänu ja õnnistagu teid kõikvõimas Jumal

    ReplyDelete
  18. Tere ja Tere tulemast Spotlight Global Financial Services'i, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate hädasti rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teil on 24 tunni jooksul oma kontol laen, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil saavutada mitmesuguseid eesmärke paljude laenutoodetega.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Üksikisikutele, kellel on finantsprobleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge huvi tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitali laenu saamine nii keeruline. intressimäär, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega pingelisi pangakülastusi. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu saada ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool.

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele / küsimustele? - Saada meil | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 |

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe sularaha, kirjutage lihtsalt meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete
  19. Ma tahan hinnata Karin Sabine'i laene minu jaoks 40 000 euro suuruse laenu jaoks. kui vajate kiiret laenu, siis hoiduge võltsitud laenuandjate pettusest ja pöörduge reaalse laenufirma kaudu e-posti teel sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum

    Minu nimi on Kartika Fitri (kartikafitri74@gmail.com) Bogorist (Indoneesia), Covid19 pandeemia ajal oli mu mehe ettevõte võlgu, kuna ta ei suutnud sammu pidada, nii et ma otsisin internetist, kuidas saan isikliku laenu, kuna mul pole tagatist, võtsin ühendust mitme ettevõtte laenuga aga pärast raha saatmist osutub see petuskeemideks ja petuskeemideks, te ei kuule neist enam

    Nii nägin ma Mahammad Ismali (Mahammadismali234@gmail.com) postitust Dangote laenufirma laenu kohta e-posti teel: Dangotegrouploandepartment@gmail.com 2% laenuintressiga, nii et võtsin nende protseduuriga ühendust ja sain oma laenu 500 000 000,00 IDR ( 500 miljonit) kiideti heaks ja kanti meile üle

    Ma tahan tänada Dangote laenufirmat ja ka Mahammad Ismali ning ütlen tänutäheks igaveseks. Minu nõuanded kõigile, kes seda loevad, ei raiska teie aega laenude otsimisel, kus võtke ühendust Dangote laenufirmaga ja ma vannun oma eluga, et need on tõelised ja õigustatud

    ReplyDelete
  21. Olen ärimees, minu nimi on Dominic Frank. Olen siiani otsinud rahalist abi oma äri laiendamiseks, kui kohtun veebis laenufirmaga Payporte laenuagentuur USA, see agentuur andis mulle laenu oma ettevõttele, nad tegid mu unistuse läbi kõik, kes soovivad laenu, saavad selle laenufirmaga e-posti teel ühendust võtta
    E-post: payporteloanangency@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Kas vajate oma rahaliste vajaduste lahendamiseks kiiret tühja sularahaautomaadikaarti ja ma tahan lihtsalt maailmale oma kogemusi kõigile öelda. avastasin häkkiva kuti nimega Mike. ta on oma tegemistega tõepoolest hea, uurisin BLANK ATM CARDilt. kui see töötab või isegi eksisteerib, siis proovisin seda ja küsisin kaarti ning nõustusin nende tingimustega. kolm päeva hiljem sain oma kaardi kätte ja proovisin seda lähima enda lähedal oleva sularahaautomaadiga, minu suureks üllatuseks töötas see nagu võluväel. suutsin välja võtta kuni 4000 dollarit. See oli uskumatu ja kõige õnnelikum päev mu elus. ühtegi sularahaautomaati pole, TÜMBA ATMEKAARDIT EI SAA sinna tungida, kuna see on programmeeritud erinevate tööriistade ja tarkvaraga. ma lihtsalt tundsin, et see võib aidata neid meist, kes vajavad finantsstabiilsust. Kaart on minu elu tõesti muutnud. kui soovite nendega ühendust võtta, siis SIIN on meil: blankatm156@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Lugupeetud laenutaotlejad

    Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma asutati inimõiguste organisatsioonid üle maailma, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes eluraskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke meiega ühendust allolevate üksikasjadega: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Vajalik laenusumma:
    Laenu kestus:
    Mobiiltelefoni number:

    Tänan teid ja Jumal õnnistagu teid
    USLADA
    Jelena Nino

    ReplyDelete