Total Pageviews

Wednesday, February 27, 2019

Glasgow valmistub spordipeoks, meie ka!

Pildi autor: Mihkel Maripuu
Robi andis teada, et on Londonis, püüab teha väikese uinaku enne järgmist õhkutõusmist, mis viib ta  Glasgowsse.

Täna-homme peaksid kohale jõudma vist enamik võistlustega seotud inimestest. Selgub, et Eesti meeskond koosneb seekord kahest 10-võistlejast ja kahest kolmikhüppajast. Õiglaselt võitles oma koha välja Janek Õiglane, Merilyn Uudmäe ja Tähti Alver püüavad kolmikhüppes endast parima anda. Ikka eesti eest.

Robi võiks iseenesest olla ka 60 meetri stardis. Ning veel suurema iseenesest mõistetavusega võiksid punti kuuluda ka Johannes Erm ja Tony Nõu, aga kuna neil on praegu kohustus Ameerikas ülikoolidele punkte teenida, siis on nii.

Robi ütles hommikul, et enesetunne on hea, seda vaatamata nädalavahetusel kimbutanud nohule. Sai jagu. Lubab hoida pea kaine, vaimu virge ja anda koos Janekiga Eesti spordisõpradele ilusa etenduse.

Robi satelliidid lendavad ka kohale. Meie meeskond on peaaegu tavapärane või siiski mitte. Kata värske abikaasa on nüüd samuti pereliige. Ei teagi, kellele ta kaasa elama tuleb, kas oma naisele või naise vennale. Kohapeal selgub. Minu meelest on tore, et meie pundiga võttis seekord nõuks liituda ka Meelis. Kui midagi muud ei juhtu, siis nalja saame kindlasti. No tegelikult loodame meie meeste eneseületustele samuti.

Piletitega on veidi nigel seis, sest meil õnnestus esimese hooga osta vaid hommikupoolsete sessioonide järelejäänud riismeid. Õhtud on alles õhus. Loodame imele. Kuigi arvestades Inglismaa kergejõustikufännidega, siis võib see osutuda üsna keeruliseks. Loodame ikka.

Egas polegi praegu muud kui selg sirgu ja lõbus-lahe nägu pähe! Me oleme teel!


1 comment: