Total Pageviews

Sunday, July 17, 2016

Kuu aja pärast kümnevõistlus Rios

Uskumatu mõelda, aga nii on, et veel kuu ja nende meeste pilk peaks olema juba oluliselt selgem ja sirgem.
Maicel ja Robi pealtvaatajatena Rakveres 2014 suvel
See vist on ikka olnud nii, et saad, mida tahad, kui väga tahad. Need poisid tahtsid väga olümpiale, nüüd on piletid taskus ja tuleb minna. Enam pole tegu poisikeste omavahelise mõõduvõtmisega nagu oli näiteks neli aastat tagasi Leksi võistlustel.
 

Nüüd tuleb olla väljas mehe eest, kogu Eesti eest. Maicel ja Robi stardivad Riosse juba 29. juulil. Kohver on peaaegu pakitud.
 
 Esimene võistluspäev 17. augustil, meie jaoks selguvad tulemused ööl vastu 19. augusti.
 
Kui esimene eesmärk pääseda olümpiale on täidetud, siis mis võiks olla järgmine?

Mina poiste eest pakkuma ei hakka, ju nad tahavad ja rihivad selleks ajaks oma parimaid sooritusi, kuigi Robi ütles, et vahepealse vigastuse tõttu ta tõenäoliselt 8200 punkti enam püüdma ei lähe.
 
Hetke seis jalaga on lootustandev, mis tähendab, et toestav saabas lendas nurka juba nädalajagu päevi tagasi ja uuel nädalal peaks algama trennid maa peal. Katkine luu, tundub, on terveks saanud, nüüd lihtsalt peab kogu keha uuesti koormustega harjuma.  
 
Motikas, see Yamaha, sai ka vahepeal sõiduvalmis, isegi number on küljes ja Robil lõpuks Ameerika load taskus. Oli sellest teada andes päris õnneliku moega.
 
 
Meid teeb hetkel õnnelikuks hoopis see, et läheme täna Kadriorgu kaasa elama Eesti meistrikatele. Loodame üle aastate näha jälle, kuidas Meelis Siimsonil kauguses läheb, Ksenjal ka ja kõigil teistel teistel aladel samuti. Oma silm on kuningas!

Nähtud, käidud!
Ksenja on Eesti meister tulemusega 6.51. Kätlinile tervitused, Eesti meister kettaheites!
Meelist oli väga tore hüppamas näha üle mitmete aastate, eestikate teine koht, hõbemedali mees seekord veel tulemusega 7.36, aga need päris tulemused alles hakkavad tulema, olen kindle. Meelis ise oli õnnelik ennekõike selle üle, et sai teha kuus hüpet ja kõik ilma valuta!


Markust oli samuti tore näha, kahjuks ta ei saanud võistelda, ütles, et käsil on ebaõnne aasta :(. Jupike pavlovat kulus marjaks.
 

No comments:

Post a Comment